2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم بعد از پانکچر یبوست شدید داشتم پنج روز شکمم کار نکرد واقعا اوضام خراب بود ...شکمم باد کرده ...

وای واقعا 5 روز؟ من الان دارم میمیرم از تهوع اگه با اون درست بشه حتما میگیرم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
توروخدااسم فیبروم واندومتریوزنیاریدبشدت من دیگه بعدعمل مامانم میترسم. خداکنه بزودی همه مامان شیم

منم مهربون جون کاش مث این خانومایی بودیم که حتی نمیدونن تخمک و اسپرم چیه لقاح چیه و ناخواسته باردار میشن ... من که هرچی بیشتر میخونم در مورد این چیزا استرسنم بیشتره 

ایشالا مادرتم بزودی خوب خوب شه عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اتاق عمل که آوردنم گفتن هایپر شدی الان شکمم گنده شده ادرارم قهوه ای🤦‍♀️

درد هم داری ؟ای کاش میرفتی دکتر ،منم با اینکه هایپر نشده بودم ولی شکمم درد گرفته بود زیادی تقریبا ۳ روز بعد خوب شدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم مهربون جون کاش مث این خانومایی بودیم که حتی نمیدونن تخمک و اسپرم چیه لقاح چیه و ناخواسته باردار ...

وای اره منمارزوی همینو دارم دوستم سه تابچه داره حتی نمیدونه تخمک چیه وفولیکول... واسه خودمون یه پادکترای تخصصی داریم. ممنون عزیزم دعاش کنید ازوقتی عمل کرده استرس صدبرابرشده. مرسیی عزیزدلیی. ایشالله بزودی زودبحق حضرت رقیه مامان شی

ممنونم زینب جون میگم عزیزم استرادیول باعث تشکیل پولیپ میشه؟ اصلا پولیپ یعنی چی ؟ ببخش زیاد سوال میک ...

ببخش عزیزم من جواب میدم 

هر ماه که ضخامت اندومتر زیاد میشه یه نقطه از اندومتر  بیشتر از بقیه جاها رشد میکنه و باعث ناصافی اندومتر میشه اون یه نقطه رو میگن پولیپ اندومتر که کلا مشکلی ایجاد نمیکنه و علامئم خاصی هم نداره مگه اینکه بخوای باردار بشی ممکنه جنین بخواد لانه گزینی کنه اون پولیپ جاشو تنگ کنه با هیستروسکوپی یا گاهی تو مطب دکتر برش میداره

درد هم داری ؟ای کاش میرفتی دکتر ،منم با اینکه هایپر نشده بودم ولی شکمم درد گرفته بود زیادی تقریبا ۳ ...

تهوع دارم به شدت شکمم درد میکنه

گفتم صبر کنم کلینیک باز شه فردا صبح برم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
وای اره منمارزوی همینو دارم دوستم سه تابچه داره حتی نمیدونه تخمک چیه وفولیکول... واسه خودمون یه پادک ...

اره میبینی 🤭 منم ی دوست دارم اینطوریه .. 

ایشالا عزیزم اصلا نگران نباش دعا میکنم برا مامانت خوب بشه و‌نوه هاشو بغل کنه 

تهوع دارم به شدت شکمم درد میکنه گفتم صبر کنم کلینیک باز شه فردا صبح برم

انشالله که به زودی خوب میشی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دفعه قبل یه دونه بلاست ۴ونیم اینبار ۹تومن ۲تا بلاست دارو و آزمایش و به کنار

ببین منم همسرم مورفو صفر تازه دی اف ای هم بالا دکتر اصلا پیشنهاد اهدایی بهم نداد گفت میکرو و اوکی هم میشه 

اگه مشکل دیگه ندارید یه مرکز خوب برید که دیگه لازم به اهدایی نباشه

سلام همگی 

خوبین؟

نمیدونم منو یادتونه یا نه فقط اومدم غر بزنم 😭😭😭😭

معده درد بارداری و سوزش و رفلاکس امونمو بریده روزی یکی پنتوپرازول گاهی اوقات مثه امروز روزی دوتا مصرف میکنم اما انگار نه انگار 

از طرفی هم ویار و تهوع دارم حالم از زمین و زمان بهم میخوره با اینکه خونه مامانمم اون آشپزی میکنه همه اش تو اتاقم چون حتی بوی اشپزخونه و هال خونه حالمو بهم میزنه 

نمیدونم با معده دردم چیکار کنم سعی میکنم رعایت کنم هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر حالم بد بشه 😭😭😭😭 نه شب خواب دارم نه روز 

هفته اینده نوبت سونو ان تی دارم میرم پیشه دکترم

خدایا خودت مواظبش باش
ببخش عزیزم من جواب میدم  هر ماه که ضخامت اندومتر زیاد میشه یه نقطه از اندومتر  بیشتر از ب ...

خواهش میکنم لطف کردی عزیزم

خب اینجوری که ما این همه استرادیول میخوریم ممکنه همچین اتفاقی هم بیفته دیگه. ای خدا کی این استرس ها تموم میشه 😭😭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن