2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم اشکالی نداره چون دارو هورمونی داری بهم میریزه 

ممنونم زینب جون

میگم عزیزم استرادیول باعث تشکیل پولیپ میشه؟ اصلا پولیپ یعنی چی ؟ ببخش زیاد سوال میکنم گلم 🙊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ولی به قول صاحل نگران نباش برا هرکسی اینطور نمیشه بدن تا بدن فرق داره 

انقد این داروها عوارض داره آدم فکرشو میکنه ناخودآگاه نگران میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا منم دقیقا همینطور شد  نمیدونم برا استرادیول بود یا نه  ولی قبل انتقال بارها سو ...

آره منم خیلی دوست داشتم اولین بار سیکل طبیعی برام درنظر بگیره ولی خب استرادیول داد منم که دیگه گفتم هر چی دکتر صلاح میدونه ولی نگران عوارض این قرص موندم ☹

مگه باید آزمایش پروژسترون هم بدیم؟ اون برای چیه؟

والا من دوبار انتقال منفی داشتم دکتر برام نمینوشت

بعد دکترموعوض کردم

هم قبل شروع استرادیول آزمایش استرادیول دادم

هم میگه قبل شروع پروژسترون بایدآزمایشش رو بدی

خب‌لابدروال‌کاریش‌اینجوریه انشالله‌‌روز۱۲‌همچی‌خوبه‌وپروژسترون‌شروع‌میکنی

مرسی عزیزم ان شاالله که برا شمام همه چی خوب پیش بره 

راستی رفتی ویزیت شدی؟

والا من دوبار انتقال منفی داشتم دکتر برام نمینوشت بعد دکترموعوض کردم هم قبل شروع استرادیول آزمایش ...

آها متوجه شدم عزیزم..من آز استرادیول ندادم 

نه مشکلی نداشتم نمیدونم چرا داده بود

ممنون از جوابت عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببین خیلی مثبتیاش بالاست درسته سرش خیلی شلوغه وتند تند میبینه ولی عالیه انشاالله که منو تو هم پیشش ...

انشاالله من شنبه نوبت دارم شما کی میای؟

ی موقع همو دیدیم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم ی سوال داروهای پانکچر رو دکتر نصر تجویز میکنن یا دکترای دیگه با این شرایط 

راستشو بخایین من دکترم علیرضایی بودولی فک کنم دکترای تجویز کنن ولی همشون تقریبا یه چیز تجویز میکنن اونجا کلا طبق روتین دکترنصر کارمیکنن

سلام دوستای گلم رفتم تکرار  کردم آزمایشمو بتا از ۵۱ شده بود ۱۳۲ ان شاءالله که همه شما حاجت روا ...

سلام عزیزم خداروشکر خیییلی خیلی خوشحال شدم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی و به  سلامتی نینی نازت بیاد بغلت 😘😘