2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@زینبی_بابا ‍  گلم من امروز رفتم سونوگرافی آزاد و وقت ویزیت اینترنتی واسه شنبه برداشتم جوتب س ...

😑😑😑 تو این راه با یه کیست نباید به هم بریزی. فوقش اینه یه مدت دارو میده کیستت از بین میره. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفم ولی این راهی که ما داریم میریم دیگه خستگی ناپذیر باید ادامه بدیم تا جواب بگیریم مثل خیل ...

آفرین بهت  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
😑😑😑 تو این راه با یه کیست نباید به هم بریزی. فوقش اینه یه مدت دارو میده کیستت از بین میره. 

از این میترسم عمل بشم 😥

اصلا نمیدونم این کیستها از کجا میان من که همه چیز رو مراعات میکنم ولی بازم این کیست لعنتی دست از سرم برنمیداره 

همینطور از این میترسم باعث بشه چند ماه الاف بشم به خاطر این 😔

از این میترسم عمل بشم 😥 اصلا نمیدونم این کیستها از کجا میان من که همه چیز رو مراعات میکنم ولی بازم ...

عزیزم‌نگران نباش . ان شاالله اینم زود از بین میره و وارد سیکل میشی و خیلی زود با خبر مامان شدنت میای. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

خانم ها من يه سوال دارم 

بعضي زوج ها كه بچه دار ميشن جنين اضافه دارن اهدا مي كنن 

بعد مركز براي اين كه بده به يه زوج ديگه ازشون پول مي گيره ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

ببخشید من جواب دادم همه کارارو پزشکای دیگه انجام میدن دکتر نصر فقط داخل اتاق عمل برا روز پانکچر و ...

مرسی عزیزم

خوب چه فرقی داره اینجوری؟

یعنی دکترای دیگه ممکنه تخمک رو نتونن برداشت کنن و دکتر نصر میتونه؟به نظرم مهم داروهای پانکچره اخه.من همیشه تخمک داشتم ولی بسته به دارودادنه پزشکا گاهی ۲۶تا تخمک داشتم گاهی ۴تا .با اینکه ذهیره تخمدانمم کم نیست ۵.۶ هستش.متاسفانه حرفم گوش نمیدن پزشکا .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانم ها من يه سوال دارم  بعضي زوج ها كه بچه دار ميشن جنين اضافه دارن اهدا مي كنن  بعد مر ...

منظورت زوج دهنده است یا گیرنده ؟

از زوج گیرنده هزینه میگیرن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راضی میشه گلم الان اصلا حرفشو نزن فعلا بزار ی چند وقتی ارامش داشته باشین بعد خودش کم کم نرم میشه بخد ...

من خودم خوزستانیم مسجدسلیمان اونجا ن دکترم نداره چ برسه دکتر خوب اهواز خیلی رفتم ولی بی فایده بود دیگه 4ساله آمدم اصفهان ک اینجام بازم هیچی

منم و حسرتِ با تو ما شدن...