2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا جنین اهدایی گرفتین؟

بار اول که میکرو کردیم ۱۰تا جنین داشتم ولی به جز یکی سه روزه انتقال دادم بقیه اصلا از فریز برنگشتن جنین شناس هم اجازه میکرو نداد گف فقط اهدایی.مورفوصفر ابنرمال ۱۰۰بود

ولی الان که دیگه جنین بلاست گرفتم نمیدونم چرا نشددفعه قبل میگم معذرت میخام یبوست شدید گرفتم شاید از اون باشه ولی اینبار همه چیزا رعایت کردم قبلش هیستروسکوپی هم شدم ولی بی فایده...

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم متاسفم انتقال چندم بود؟ امروز شیر شدم رفتم بی بی زدم روز 13 انتقال هیچی به هیچی. دیگه جنین هم ...

انتقال سوم دوتا بلاست

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

[QUOTE=169656150]اخه فردا آز دارم دیگه گفتم اینقد تا 

.انشاله برا شما فردا مثبت باشه

بار اول که میکرو کردیم ۱۰تا جنین داشتم ولی به جز یکی سه روزه انتقال دادم بقیه اصلا از فریز برنگشتن ج ...

عزیزم متاسفم ولی این راهی که ما داریم میریم دیگه خستگی ناپذیر باید ادامه بدیم تا جواب بگیریم مثل خیلی از مامان های گل اینجا. 

بچه ها منم منفی شدم امروز روز ۱۷آزمایش دادم --------بود دارم دق میکنم انگار دنیاروسرم آوار شد

متاسفم عزبزم ...انشاله خدا بهت صبر بده....بازم جنین داری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اخه فردا آز دارم دیگه گفتم اینقد تا گرفتن جواب اذیت نشم. 

من پریروز آز دادم و منفی بود😩😩

خیلی بد

نمیدونم چکار کنم ذخیره کمه 

پارسال این موقع ۱/۸ بود. 

یعنی الان کمتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😶😶

متاسفم عزبزم ...انشاله خدا بهت صبر بده....بازم جنین داری؟

نه عزیزم اینا هم اهدایی بودن زدیم نابودشون کردیم بچه ها مردما...

من پریروز آز دادم و منفی بود😩😩 خیلی بد نمیدونم چکار کنم ذخیره کمه  پارسال این موقع ۱/۸ بود ...

متاسفم عزیزم دیدم که منفی شدین و ناراحت شدم. ذخیره فک نکنم به این زودی پایین بیاد. چند سالتونه؟

چی شده عزیرم؟

@زینبی_بابا‍ 

گلم من امروز رفتم سونوگرافی آزاد و وقت ویزیت اینترنتی واسه شنبه برداشتم

جوتب سونوگرافیم  رحم و اکوی میومتر طبیعی و ضخامت اندومتر 4 م م 

توده مشاهده نشد  ,تخمدان راست اندازه و و نمای سونوگرافیک طبیعی 

کیست همراه با سپتای ظریف داخلی به دیامتر 48 م م در تخمدان چپ 

چند فولیکول به دیامتر 3-5 م م در تخمدان راست در تخمدان چپ فولیکول رویت نشد  مایع لگنی مشاهده نشد

گلم من نمیتونم ای وی اف انجام بدم  یعنی😔 اصلا تا به حال کیست به بزرگی این نداشتم 

دوستان چی کار کنم از بدشانسی کیست دارم 😔😔😔