2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دفعه قبل یه دونه بلاست ۴ونیم اینبار ۹تومن ۲تا بلاست دارو و آزمایش و به کنار

عزیزم‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟

دکتردلیل‌نگرفتنشو‌چی‌میگه؟

انشالله‌آزمایشت‌مثبت‌میشه‌🤲

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد گرونه جنین. نمی شد فقط اسپرم بگیرین؟ تخمک ها جواب نمیداد؟

من راضی به اسپرم نمیشم تو ایران هم میگن اسپرم اهدایی نیس.والا میگفتن کیفیت تخمک خوب بوده.دیگه نمیدونم خدابرامون چی میخاد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
اصلا تلفن جواب نمیدن که ,از اینترنت واسه شنبه وقت برداشتم.  اخه درمان و ای وی اف طولانی میشه ا ...

عزیزم درمان بشی بهتره تا ای وی اف منفی بشه.

توکل کن به خدا. سری قبل واسه کیست،دکتر بهم فقط یه دوره ال دی داد و روز ۳ پری بعد داروی پانکچر رو شروع کردم. یه ماه عقب افتاد فقط

عزیزم‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟ دکتردلیل‌نگرفتنشو‌چی‌میگه؟ انشالله‌آزمایشت‌مثبت‌میشه‌🤲

آره پارسال ایمنی و انعقادی دادم دیگه دکتر نرفتم که دلیلشو بپرسم.

آزمایش دادم بتام کمتر از ۲بود

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم درمان بشی بهتره تا ای وی اف منفی بشه. توکل کن به خدا. سری قبل واسه کیست،دکتر بهم فقط یه دوره ...

کیستمم بزرگه از بدشانسی اخه😭 نکنه عمل بشم😭😭😭

یعنی هر بلایی سر من میاد دقیقا اون موقع ای میاد که میخوام واسه یه کاری پا پیش بزارم و اقدام کنم, این چند سال همیشه کیستم خیلی ریز بود الان بزرگه 😭😭

کیستمم بزرگه از بدشانسی اخه😭 نکنه عمل بشم😭😭😭 یعنی هر بلایی سر من میاد دقیقا اون موقع ای میاد که ...

برات دعا میکنم نیاز به عمل نداشته باشی و زودتر وارد سیکل انتقال بشی

.....