2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
عزیزم دیگه انقدر تخصصی بلد نیستم میترسم اطلاعات غلط بهت بدم اما اندومتریوز من باعث چسبندگی شدید شده ...

باشه ممنونم گلی جون از جوابت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدي فكر ميكني مشكل از آندومتريوز نيست خودم ديروز يكم مطالعه كردم فكر كنم آدنوميوز رحم دارم چطور شما ...

گلم از سونو فهمیدی  ادنومیوزیز داری؟چون منم دارم....چند میلیمتره مال شما؟.....شما بودین که رحمتون را دارو ضخیم نمیشد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من دفعه اولم بود با دكتر انصاري انتقال دادم پانكچرم هم با دكتر طاهري بودم دو دفعه قبل با عارفي بود ...

گلم دکتر انصاری منظورتون شهرزاد انصاری هست؟

بچه ها منم منفی شدم امروز روز ۱۷آزمایش دادم --------بود دارم دق میکنم انگار دنیاروسرم آوار شد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم ازت دوست گلم انشالله بزودی زودمامان شی, راستی رفتی سونو؟ فولیکولات چندتان؟ ب ...

سه شنبه پانکچر کردم ۴ تا تخمک داشتم 

فردا باید زنگ بزنم ببینم جنین تشکیل شده یا نه 

برات درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا

بچه ها منم منفی شدم امروز روز ۱۷آزمایش دادم --------بود دارم دق میکنم انگار دنیاروسرم آوار شد

متاسفم عزیزم ،به خودت بگو حتما وقتش نرسیده ،انشاالله خدا کمکت میکنه آروم میشی ، انشاالله دفعه بعد حتما مثبت میشی

متاسفم عزیزم ،به خودت بگو حتما وقتش نرسیده ،انشاالله خدا کمکت میکنه آروم میشی ، انشاالله دفعه بعد حت ...

شوهرم میگه دفعه بعدی وجود نداره میگه بدنت سوراخ سوراخ شد خیلی ناراحت بود ولی همش منا دلداری میده...آخه بار سوم بود جنین ندارم جنین اهدایی گرفتم هزینه هامون بیشتر از بقیه به کنار فکرو خیالش داره میکشه منا

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

عزیزم متاسفم انتقال چندم بود؟ امروز شیر شدم رفتم بی بی زدم روز 13 انتقال هیچی به هیچی. دیگه جنین هم ندارم. 

راستی دوستان از امشب باید پروژسترون بزنم چه ساعتی بهتره تزریق کنم چی کار کنم که درد کمتری داشته باشه ...

من پروژسترون رو صبح میزدم

حتما باید شب زده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄🙄