2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باید بزنی عزیزم من واسه آی وی آی جی رفته بودم تخت بغلیم مثبت شده بود اومد تزریق کرد

امروز زنگ زدم عدد بتا رو که گفتم ،گفتن دوباره تکرار کن ۱۳۲ به نظر مشکوک هست تا مطمئن نشیم فعلا سرم نمیخواد حالا شنبه قراره تکرار کنم .دعا کنید اتفاق بد نیفته اولش منفی بشه خیلی بهتره تا بعدا بگن منفی هست

خدایا شکرت
بچه ها تو رو خدا کمک روز ۱۴ انتقال بتا دادم عددش شد۴۰۴۸ امروز روز ۱۶ اومده پایین شده ۲۶۴۴جای امید هس ...

نگران نباش عزیزم ان شاءالله که همون طور که میگی باشه چند تا جنین انتقال دادی

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم ان شاءالله که همون طور که میگی باشه چند تا جنین انتقال دادی

دوتا بلاست عالی😭😭حالم خیلی بده دفعه دومه این بلا سرم میاد ولی اون دفعه بتام زیر ۲۰۰ بود نه انقدر بالا کلی دوق کردم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
میشه جنین از بیرون برد نصر انتقال داد؟ کیفیتشو خودشون بررسی میکنن؟ منم جنین دارم بیمارستان آبان بب ...

اره عزیزم میتونی ببری

اره خودشون انجام میدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من وقت ویزیت گرفتم با نصر ۱۹ اسفند داد بهم خیلی وقتاش طولانیه

انشالله به سلامتی

منم ۱۳ این ماه باید برم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من وقت ویزیت گرفتم با نصر ۱۹ اسفند داد بهم خیلی وقتاش طولانیه

سپیده جون زنگ بزن بهشون بگو میخوام بیام ویزیت شم که دکار نصر نامه بزنه که بهم تانک ازت بدن ببرم جنینام رو از آبان بیارم مام

اسفند دیره 

به من بهمن وقت دادن ولی من زنگ زدم همینارو گفتم خیلی هم خواهش کردم بهم گفت بیا 

منم فک کنم همین کارو بکنم بهتر از پانکچر دوباره س

اره عزیزم حتما بهتره 

چرا باید شانست رو امتحان نکنی

هزینه ای هم نداره انتقال

انشالله که مثبت میشه بعد برو به دکترت سو سو بده🤣🤣

pre campacd 1 1 12 A_B  3 8 B  2 8_10  A_B  2 6_8 A_B  & ...

عزیزم ببخشیدا ولی غلط اضافی کرده 

منم همین جور بودن جنین هام تازه 12 بودن تو 4 تا نی با تعداد مختلف 

مثلا یک نی دو تا جنین داشت

یک نی 4 تا 

دو تا نی هر کدوم 3 تا جنین

الان روحیت بهتره؟ پریود شدی؟؟ منم یبار کلانتری میخواست با سیکل طبیعی انتقال بده ولی استرادیولم پایین ...

بهتر ک نمیشه گفت از اینورم شوهرم گف من پامو تو دکترا نمیزارم دیگه طوری بود گفت اصلا برمیگردیم شهرمون آخه ما بخاطر دکترم آمده بودیم اینور چون. راه دور بود من سه بارو کلانتری بوده ولی هیچی همش منفی فک نکنم دیگه راضی شه تا چندسال دیگه 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
بچه ها تو رو خدا کمک روز ۱۴ انتقال بتا دادم عددش شد۴۰۴۸ امروز روز ۱۶ اومده پایین شده ۲۶۴۴جای امید هس ...

سلام عزیزم خوبی

گلم یک جا آزمایش دادی؟ 

فکر کنم خطای آزمایشگاه باشه دفعه اول رو زیاد زدن

عزیزم توکل به خدا ان شاء الله همه چی عاااااااااالی پیش میره