2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
دعاکن‌برام این‌خوب‌نریختن‌آندومتر‌‌دوسالی‌هس‌منواذیت‌میکنه دکترمم‌که‌نمیدونم‌سردرنمیاره‌یااهمیت‌نم ...

خوب با ۴و نیم کاری نداشته باش آندومتر چند بود انتقال داد این مهمه .باید برا شما برا انتقالت زود بجنبه دکترت با این شرایط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی که این بار دلت شاد شه با یه بارداری تر و تمیز و بی دردسر ❤️❤️❤️

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها.روز همتون بخیر.من حالت تهوع شدید دارم تا از تخت بلند میشم کلا می ریزم به هم😭چیکار کنم؟د ...

سلام عزیزم به به چه خوب تا باشه از این تهوع ها

والا بزرگترای ما میگن از شب قبل ی بیسکوییت خشک مثل تُرد یا نون بذار بالا سرت همین که بیدار شدی قبل از اینکه از تخت بیای پایین بخورش.

دوستان شما همه میرین بهداشت ؟ برای چی ؟ باید بریم ؟ من اصلا با هیچ مامایی در ارتباط نیستم جز مامای ت ...

والا من فقط بخاطر واکسن رفتم چون باید واکسن سه گانه میزدم(کزازو دیفتری اینا) دیگه برام پرونده تشکیل دادن چندوقت یه بار میرم البته دیر به دیر، کار خاصی نمیکنن اصل دکتریه که تحت نظرشیم، پرونده بهداشت برای واکسنای بعدا نی نی لازمه

واکسن آنفلوانزا هم زدم البته وگرنه دارو سونو آزمایش همشون فقط به تجویز دکترم هست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من ۲۶ هفتم امروز ماما اومد خونه ویزیتم کرد گفت با دست معاینه میکنم احساس میکنم وزن بچه ۵ ...

وای مامائه کلا فلسفه سونوگرافی رو زیر سوال برد 🤣 ۵ روز آخه قابل تشخیصه؟؟

البته اینا برداشت منه که طبق تقویم تازه امروز نوجنین ام به جنین تبدیل شد 🤣

سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

مبارکت باشه عزیزم

چقدر خوبه اینجوری آدم روحیه میگیره

سلام بچه ها خوبید؟ یه سوال دارم کپسول ال آرژنین 500 برای اسپرم خوبه؟ 

سلام عزیزم چه کار کردی وارد سیکل نشدی بله خوبه دکتر برایه شوهرم نوشت ولی البته اون مشکلی نداشت خودم گفتم تقویتی بنویسه برش

دوستان شما همه میرین بهداشت ؟ برای چی ؟ باید بریم ؟ من اصلا با هیچ مامایی در ارتباط نیستم جز مامای ت ...

من با توجه به بیمه مون و اداره ی شوهرم گفتن حتما باید زیر نظر بهداشت باشم. اخه ما هر چند ماه یبار یه چکاپ میگیرن ازمون. حالا چه باردار باشیم چه نباشیم. هفته پیش رفتم گفت چقدر دیر اومدی . فقط وزن و فشارم رو اندازه گرفت و مشخصات و آزمایشات و سونوهامو وارد کرد و ، کرد حتما زیر نظر متخصص زنان شهرمون هم باشم برا اتفاقات غیر منتظره. میتونی نری ولی بنظرم خوبه زیر نظر  بهداشت هم باشی علاوه بر دکتر خودت. . هر وقت هم خواستی از ۱۶ هفته به بعد میتونی بری اونجا صدای قلب فسقلیت رو گوش بدی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
فدات بشم الهی خیلی خوشحالم برات ....انشاله که صحیح و سالم بغلش بگیری عزیزم......فقط چها روز اول استر ...

زنده باشی عزیزم ان شاءالله خبر خوش بارداری شما و خوشحالی ما.

من اینبار کل ۱۴ روز رو استراحت بودم یعنی مامانم اومد پیشم ولی یه هفته اول بیشتر استراحت کردم هفته دوم کمتر ولی اینطور نبود که کلا دراز کش باشم تو خونه راه میرفتم چیزی میخواستم خودم بلند میشدم میاوردم نمازم هم سرپا میخوندم .

خدایا شکرت
سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

مبارک باشه عزیزم ،به سلامتی بغلش کنی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...