2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
😂😂الهییی والله تو حساس شده بودی درسته من هنوز روال میکرو رو هنوز انجام ندادم ولی دیشب واسه اینکه ...

😂😂😂😂😂

آره آدم خودش خودشو لو میده مامانمم شک کرده بود همش سوال میپرسید

ولی دیگه گذشت😁

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
حرفش  خیلی خنده دار بوده چ اهمیتی داره وزنش ۵ روز عقب باشه؟ نگران نباش میوه و مایعات زیاد بخور ...

خدا کنه همینجوری باشه که شما میگی. مرسی از راهنمایین اتفاقا خودشم گفت هفته ای ۳ روز امگا ۳ بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه مولتی ویتامین نمی خوری؟ فکر کنم هروز ویتامین ای۴۰۰ زیاد باشه

کلا داروهای تقویتیم ویتامین سی ۲۵۰ بود و ویتامین دی که گفت ویتامین سی رو دوتا بخور و ویتامین ای هم از این به بعد بخور و امگا ۳ هم هفته ای ۳ روز . به نظرت ضرر داره روزی ی ویتامین ای ۴۰۰؟؟؟

نگران نباش عزیزم منم همیشه روز اول خونریزیم کمه از روز دوم بیشتر میشه ان شاالله که چهارشنبه میری و ه ...

خب‌لابدبازآندومترت‌خوب‌بوده‌

من‌یه‌اشتباه‌کردم‌زودرفتم‌بایدروزسومم‌میرفتم

اماخب‌من‌سابقه‌دارم‌آندومترم‌هرماه‌خوب‌نمیریزه

هرچی‌به‌دکترم‌میگم‌که‌اهمیت‌نمیده‌

میگم‌من‌۳روزخونریزی‌دارم‌درحدمعمولی‌..الان‌دوسالی‌هس‌

اینجوری‌شدم..هیستروکرد‌چسبندگی‌داشتم‌..مثلا‌درمان‌کرد

اماکو‌من‌که‌اصلا‌فرق‌نکردم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قطعا از همونه.تحرک داشته باش طناب بزن بدو .معجزه میکنه ها

باشه‌عزیزم‌انجام‌میدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والاه من که تعیین جنسیتم ارولوژیست و جنین شناس وخود دکترم چیزی راجب به اینکه درصدش بیاد پایین نگفتن ...

اها, 

بله گلم منم میخوام انجام بدم امروز هم باید زنگ بزنم از منشی وقت ویزیت بگیرم توکل به خدا ببینیم چی میشه 😥

خواهری واسه اینکه تازه ساعت ۵ امروز ی روز کاملت میشد و آندومتر تازه شروع به ریزش کرده بود .من به خور ...

دعاکن‌برام

این‌خوب‌نریختن‌آندومتر‌‌دوسالی‌هس‌منواذیت‌میکنه

دکترمم‌که‌نمیدونم‌سردرنمیاره‌یااهمیت‌نمیده

همین‌میگم‌من‌فقط‌۳روزخونریزی‌درحدکم‌دارم‌

گوش‌نمیده..اون‌سری‌هم‌که‌انتقال‌دادم‌آنندومترم‌۴ونیم‌بود

سیکل‌شروع‌شد..

بیماری های مثل رماتیسیم اینا هم شاملش میشن؟

فکر کنم خود روماتیسم تو‌ دسته خودایمنی قرار نمیگیره، اما خودایمنی‌هایی هستن که منجر به روماتیسم میشن

تا جاییکه میدونم همه خودایمنی‌ها یعنی ایمنی بالا که منجر میشه بدن علیه خودش حمله کنه😞

سلام ببخشید اگ عدد بتا 250 باشه بعد دوروز تکرار دوباره همون 250 هس چکار کنیم ؟کسی بوده اینجوری باشه ک عدد بتا تغییر نکرده باشه 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
منم پولیپ داشتم برام برداشت امشب لک ندیدم خداروشکر فردا برم‌ ببینم چی میگه  الان سیکل انتقالی ...

خوب خداروشکر من بیشتر از هفت روز لکه بینی داشتم خیلی بده! اره تو سیکلم استرادیول داده با اینوفولیک میخورم. سری قبل سیکل طبیعی و فرش بودم! این سری هرچی کفتم پانکچر کن دوباره که استرس نداشته باشم از فریز برمیگردن یا نه و جنینامم بهتر باشه قبول نکرد

آبغوره‌که‌میگن‌توپریودی‌نخورید‌..لخته‌میشه‌میمونه‌داخل‌رحم

من هروز ابغوره میخورم چه پریود باشم یا نه! هردفعه هم رفتم دکتر ضخمات و اینا اوکی بوده

به نظرم تغذیه رو اونقد جدی نگیرید چون با اون همه دارو بعید میدونم تاثیری داشته باشه!!

نگران نباش عزیزم منم همیشه روز اول خونریزیم کمه از روز دوم بیشتر میشه ان شاالله که چهارشنبه میری و ه ...

منم اینجوری شدم این سری انگار خونریزی کمتر بود منم گفتم شاید از استرادیوله میخورم!!

من هروز ابغوره میخورم چه پریود باشم یا نه! هردفعه هم رفتم دکتر ضخمات و اینا اوکی بوده به نظرم تغذیه ...

یعنی‌میگی‌من‌آبغوره‌‌‌‌بخورم‌‌‌پریوودیم‌میاد

فعلا‌هیچ‌خبری‌نیس