2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌امروزرفتم‌آندومترم‌نریخته‌بود۸‌بود دردهای‌پریودی‌دارم‌امانمیدونم‌چراخونریزی‌‌کمه استرادیول‌د ...

نگران نباش عزیزم منم همیشه روز اول خونریزیم کمه از روز دوم بیشتر میشه ان شاالله که چهارشنبه میری و همه چی به خوبی پیش میره

منم ۴ روز فقط خون اومد امروز که روز پنجمم بود دیگه کلا قطع شده هیچوقت اینجوری نمیشدم نکنه از استرادیول هاست؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره‌عزیزم‌بخور‌ویتامین‌دی دوزهزاربگیر‌هرروزیدونه‌بخور‌یاازاون‌هفته‌ای‌‌هابگیر اع‌شاغلی؟اگه‌درست‌گف ...

باشه سعی میکنم هفته ای حداقل دو تا ویتامین دی جا بدم بین کوهی از قرص هام🤭

آره عزیزم ماشاالله خوب یادت مونده معلم هستم 

ببخشیر گلم شما پیش موسی پور میرید؟انتقال دادین؟

بله عزیزم دکترم موسی پوره، نه هنوز تو سیکل انتقالم شاید هفته بعد باشه انتقالم

شمام تبریزی هستین؟ پیش خانم دکتر میرین؟

چندسیکل خراش دادین چند سیکل انتقال آندومترتون چندبود

من ۲۴ آبان هیسترو و خراش دادم ۲۹ آبان پریود شدم ۱۵ آذر انتقال دادم جنین سه روزه فکر کنم ۱۷ سیکلم انتقال دادن.دکترم که سونو کرد گفت عالیه نمیگه چند هست ولی بعدش یه قرص ویاگرا اسمش یادم نیست فردا نگاه میکنم میگم داد که واژینال استفاده کنم که به ماما گفتم مگه آندومتر خوب نبود که این قرص دکتر نوشتن گفت برای آماده سازی رحم دادن دیگه نمیدونم رو چه حسابی داده بود.

خدایا شکرت

دوستان فردا میرم دکتر داروهامو شروع کنم این یه ماه شوهرم دارو خورد دکتر میگه یه بار آی یو آی کن ولی اکثرا جواب نگرفتن 

تعداد اسپرمای شوهرم ۴۰ ملیوت تحرک ۱۰ و مورفو ۶ هستش 

شما باشین چکار میکنین یه بار آی یو آی رو انجام میدین یا میتقیم میرین میکرو؟

خودم مشکلی ندارم 

من خیلی زود نتیجه داد یعنی پاهام تا زانو همیشه انگار تو برف بود تو چله تابستون انتقال داده بودم انگا ...

سلام عزیزم تبریک مجدد بخاطر رشد خوب بتات😍

میشه بگی عزیزم دکتر زرنانی چیا بهت گفت بخوری ؟ تغذیه ت چیا بود ؟ چند ماه تغذیه رو رعایت کردی ؟

شوهره منم هر دفعه به در بسته میخوردیم میگفت من دیگه نمیام ولی در نهایت وقتی اصرار و گریه منو میدید ر ...

والا واسه من کمتر از پانکجرم نیس من تو همین سیکلم 15ملیون خرج کردم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
من ۲۴ آبان هیسترو و خراش دادم ۲۹ آبان پریود شدم ۱۵ آذر انتقال دادم جنین سه روزه فکر کنم ۱۷ سیکلم انت ...

عزیزم منم مشکل نازکی رحم دارم انتقال جنینام دوبار کنسل شده میشه اسم قرصو ب منم بگی وکی استفادش کنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دوستان فردا میرم دکتر داروهامو شروع کنم این یه ماه شوهرم دارو خورد دکتر میگه یه بار آی یو آی کن ولی ...

بنظرم مستقیم میکرو کن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
وای چ زیاد معذرت میخوام من تازه این تاپیکو دیدم اگه من بخوابم با آی وی اف تعیین جنسیت کنم هزینش با ...

هزینش بیشتر از اونیه که برا‌ناباروری ای وی اف میکنه چون شما تعیین جنسیت میخوای و یه مرحله اضافه  داره 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت