2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم چرا نمیخوای با همینا انتقال بدی؟ میتونی جنین هاتو از رویان و ابن سینا ببری مام که نصر برات انت ...

آخه عزیزم اگر جنین ها به درد بخور بودن قبلیا میگرفتن من دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم بالای ۴۰تا جنین انتقال دادم و همشونم بی نتیجه.میخوام اینبار جنین هام بررسی شن اصلا شاید مشکل از جنین هامه.همیشه جنین های آ پلاس برام تشکیل میشه فرض کن از ۱۰تا تخمک هر ۱۰تاش جنین آ پلاس تشکیل میشه ولی نتیجه کار افتضاحه میخوام اینا بررسی شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرااا‌گلم کیفیت‌ندارن

کیفیتشون همگی a+ و a,هستن ولی تهش نمیشه جالبه منفی میشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس چرا من هنوز لکه بینی دارم 😒 درد اصلا نداشتم ولی 

بستگی به واکنش بدن داره من کلا لکه بینیام کمه واسه پانکچرمم تا عصر فقط لکه بینی داشتم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ ...

عزیزمممم خیلی زود رفتی ایشالله ۷ یا ۸ هفته میری هم جنین و هم قلب میبینی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بله  ۱۹ تا تخمک بالغ و ۱۵ تا جنین

عزیزم شرایط ویزیت با دکتر نصر چجوری بود؟

من این ماه میخوام با یکی دوتا دکتر دیگه مشورت کنم 

خود دکتر نصر میبینتت

بعد شما مشکل ایمنی و انعقادی داشتین؟چون میگن نصر به ایمنی و انعقادی اعتقاد نداره و من جفتشو مشکل دارم

من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ ...

عزیزم چرا میگی پوچ شده منم دکترم سنو اول که رفتم گفت پنج هفته ای فقط ساک بارداری رو دید گفت دوهفته بعد بیا برا سنو قلب زود رفتی نگران نباش دکترت اگه مشکلی بود که بهت میگفت

ممنون عزیزم اخه من ۶ روزه لکه بینی دارم 

با دکترت مشورت کن شاید بگه ترنسید بخوری بازم بپرس ادم با لکه بینی اعصابش خورد میشه

عزیزم شرایط ویزیت با دکتر نصر چجوری بود؟ من این ماه میخوام با یکی دوتا دکتر دیگه مشورت کنم  خ ...

عزیزم دکتر نصر ویزیت نمیکنن فقط کار پانکچر و انتقال انجام میدن 

من این مشکلات رو نداشتم

واقعااا این‌دیگ‌نامردیه پس‌دل‌ماها‌چی خداازشون‌نگذره

من میگم دکتری که فقط با یه سونو یا آزمایش پیشنهاد اهدایی میده مثل اینکه مشکل کلیه داشته باشی دکتر همون اولش بگه برو پیوند کلیه.حداقل یه بار با شرایط بیمار امتحان کنن بعد گزینه هاشون رو بزارن رو میز. من نظری نمیدم نسبت به اهدایی ولی باید درنظر بگیرن شرایط فرهنگی و اعتقادی مختلف هست نمیشه خیلی راحت گفت اهدایی .از طرفی اهدایی زندگی خیلی ها رو نجات داده بالاخره از اول نباید پیشنهاد بدن من اون شبی که دکتر نصر گفت اهدایی کل بدنم کرخت شد نمیدونستم چجوری برگردم خونه انقدر شوک شده بودم.

خدایا شکرت