2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
روز 12 سیکل فقط برای بررسی اوضاع رحمتون هست برا دادن دارو، برای همون ماه هم دارویی تجویز نمیکنن، بر ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم، خدا نی نیتو حفظ کنه گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ۷ ابام دنیا اومد شما تو چ مدحله ای هستی؟اقدامس؟

به سلامتی دختر یا پسر جنینهای فریزم اگه درخواست بدی از فریز در میارن ۵روزش میکنن وتعیین جنسیت میکنن برایه منو سری قبل اونجوری کردن

والله تا الان اره خوب بوده دیگه ببینم برایه انتقال چه جورین

انشالله که خیره عزیزم 

والا من بعد کش و قوس های فراوان دنبال دکتر درست و درمون میگردم برا تیر خلاص.واسه همین پرسیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که خیره عزیزم  والا من بعد کش و قوس های فراوان دنبال دکتر درست و درمون میگردم برا تیر ...

انشالله این بار مامان میشی من خود جنین شناس مرکز بهم گفت ۶۰ درصد انتقالاش مثبته حااا ببینیم خدا چی میخواد

مکمل‌هاتو‌ازکی‌شروع‌کردی؟ من‌یه‌مدت‌معدم‌دردمیکردنخوردم ازدیروزشروع‌کردم‌به‌خوردم پریود‌شدم‌استرس ...

من امگا۳ و ویتامین ای رو از دیروز شروع کردم ولی اون یکیا رو خیلی وقته میخورم حدود یه ساله از وقتی هم که خوردم همیشه معده دردو داشتم ولی دیگه چاره ای نداشتم

عزیزم چرا استرس؟ من از خدام بود زودتر پریود شم نینی هامو بیارم تو خونه تو هم به این فکر کن که ان شاالله بری تو سیکل انتقال و دوسه هفته دیگه با نینی هات بیای خونه و بعدم تا آخر برات بمونن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
پس‌اگه‌اینجور‌هس‌هردوساعت‌بخور خوبه‌دکترت‌پردینازول‌داده من‌به‌دکترمم‌گفتم‌‌امابازم‌نداد عزیزم‌من ...

منم برعکس از اینکه دکتر بهم پردنیزولون داد نگران بودم گفتم تو این اوضاع کرونا ضعف سیستم ایمنیم کم بود ولی دیگه به دکترم اعتماد کردم تو هم نگران نباش حتما دکترت اینو صلاح دونسته

خب فردا میتونی بری دیگه حتما برو و زود وارد سیکل شو مطمئنم پسرت به زودی داداش میشه 

الان اول سوزنو زدم تو پوستم اروم هوایم نبود نزدمش رو عدد ۲۴ دکمه نارنجی و فشار دادم دیدم دکمه حرکتی ...

آره عزیزم درست زدی فقط خودت اذیت شدی دیگه دوبار سوزنو فرو کردی😉

حتما استرس داشتی بار اولت بوده هول کردی موقعی که میخوای بزنی اول درجه رو تنظیم کن بعد نیشگون بگیر و تزریق کن