2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان  روز ١٢ انتقال هستم از ديشب سردردم واسه چی هست؟ دکترم میگه استامینوفن ساده میتو ...

بی بی نزدی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستم آره اونم خوشبختانه دکترم از اول داد، الان ۶ ماهی هست میخورم...

خوب انشالله که حتما نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام تهران ۲۵ تومن شد 

ماهک کدوم مرکز انجام دادی؟ پسر میخواستی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام زینب جان میگم از همانژیوم کبدی اطلاعاتی داری؟ من به خاطر قرص های هورمونی همانژیوم ۷ میلی ایجاد ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم اطلاعی ندارم 

فقط حتما تحت نظر فوق تخصص کبد باش، چون سلامتی شما در اولویت اول هست

@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم خوبی میگم من ساعت ۷ آنوکساپارین تزریق کردم ساعت ۹ رفتم حموم دیدم د ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خطرناک که نیست 

علتش اینه جون انوکسا انعقاد خون رو کم میکنه، تو حموم هم آب داغ باعث میشه جریان خون به سطح پوست بالا بره برای همین اینجوری شده، و شما هم احتمالا نزدیک یه مویرگ بزرگ تزریق کردی، یا سوزن رو کامل فرو نکردی 

در کل نگران کننده نیست

اگر تکرار. شد به دکترت بگو

الانم همه آزمایشارو نیلو میرم اما این سری دیگه وقت نشد همون امگا رفتم! به یه دکتر نشون دادم اون موار ...

جدا؟ مگه واکسن نزده بودی؟ cmv از کجا آخه؟ 

ببین گلم باید بگی قصد ivf داری و بارداری 

رویان خیلی روی تیروئید حساس بود و قرص میداد بالای 2

@زینبی_بابا     زینب جان اگه تست کرونا سر دو هفته منفی شده باشه بعد  حدود هفته سوم ...

عزیزم تست های سرولوژی ارزش تشخیصی ندارن، من نمیدونم چرا هی تجویز میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باید تست pcr داد که اونم زمان مشخص داره، 7 روز بعد از تماس با فرد مشکوک 

یا 5 روز بعد از شروع علایم

از شروع علائم اگر 14 روز قرنطینه باشید دیگه واگیر دار نیست، حتی اگر pcr منفی باشه