2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من پرسیدم گفت معمولا به سن بالا میدیم میخوای بگیر بخور من پیدا نکرده بودم دوباره پرسیدم گفت پیدا نمی ...

عه انتقالت چرا کنسل شد؟ اره ولش کن سرخود نخورمم حالا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

@زینبی_بابا    

زینب جان اگه تست کرونا سر دو هفته منفی شده باشه بعد  حدود هفته سوم یکم بیشتر مثبت بشه تست igm مثبت نشون بده اونم  با اختلاف خیلی زیاد درگیری دوبارس یا ادمه قبلی؟ هنوز واگیر داره؟

تست igg هم منفی بوده

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه انتقالت چرا کنسل شد؟ اره ولش کن سرخود نخورمم حالا

تست همسرم مثبت شد. گفتن دکتر عفونی ببینه شاید نامه بده ولی تو راه تهران بحثمون شد 😟😟😟 منم قاطی کردم. ولی نمی دونم اصلا دکتر عفونی اجازه میداد یا نه

خدایا شکرت
تست همسرم مثبت شد. گفتن دکتر عفونی ببینه شاید نامه بده ولی تو راه تهران بحثمون شد 😟😟😟 منم قاطی کر ...

ای بابا☹ حتما خیریتی توش بوده ، ایشالا بزودی انتقال میدی🥰

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من سه بار پانکچر شدم ،دفعه اول بدون هیچ مکملی وارد سیکل شدم که ۱۰ تا تخمک داشتم ولی تعداد آمپولهام خ ...

ممنون عزیز لطف کردی

🌼🌼

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام نازنين جون ، عزيزم فعلا توي اين هفته اي كه شما هستي تكونهاي ني ني خيلي مرتب نيست ، يك روز هست و ...

سلام خوبید من تشنگی زیاد دارم چه ناشتا چه بعد غذا مخصوصا تواین یک ماه اخیر قندم با روزی دو تا متفورمین کنترل میکنم ابم زیاد میخورم   خواستم بدونم شماتجربه ای در این مورد دارید ؟ به دکتر گفتم قرصم دوتا کرد ولی تاثیری در رفع تشنگیم نداره

منم پيش دكتر قوامي مثبت شدم. دكتر خوبيه. بعد از اينكه رفتن خارج تو شهريور ماه به خاطر اينكه زمان رو ...

خداروشکر عزیزم‌.من بیشتر بخاطر تجهیزات مام و وسواسشون برای بالا بردن آمار مثبتهاشون دلیل اصرارم برای این مرکز هستش.شایدم اینجوری که فکر میکنم نباشه.

عزیزم صبرم دیگه تموم شده ۸ ساله

عزیزم منم تو 9ساله با اینکه سنیم ندارم همشم تو دکترا بودم انتقال سومم منفی شد ولی مجبورم ادامه بدم با اینکه خیلی سخته همه درک میکنن ولی آخرش ب نتیجه میرسن همه توکل کن بخدا

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم نینی من ۵صبح و۸ونیم تکون میخورد ازاونموقع هرکاری میکنم هرچیز شیرین یاغذامیخورم تکون نمیخوره می ...

من از ساعت ۱۱ شب قبل تا بردا ۱ظهر تکون نخورو نترس می خوره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر عزیزم‌.من بیشتر بخاطر تجهیزات مام و وسواسشون برای بالا بردن آمار مثبتهاشون دلیل اصرارم برای ...

احتمال زياد كلينيك مام تجهيزاتشون خيلي مدرن تر و جديدتر از بيمارستان آبان . 

ولي به نظره من آدم اونجايي كه دلش راضي و قوت قلب و آرامش ميگيره شروع كنه خدا هم همراهشه. اول و آخر خدا بايد بخاد و بس