2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنون شکرخودت خوبی? اره مامانمم شکرخداخیلی بهتر شده ولی الانم میگه انگارکمرم داره میشکنه ...

ممنونم عزیزم منم شنبه قراره برم مطب ببینم دکتر چی میگه انتقال میده این ماه یا نه

خداروشکر که حالشون خوبه ان شاالله بهتر از اینم میشن. نگران نباش عزیزم ان شاالله خیلی زود حالشون بهتر میشه تو هم انتقال میدی و مامان دوقلوهای ناز میشی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلم نه بابا چه انتقالی تازه پانکچرشدم دیگه فعلافریزشدن تادوسه ماه بعد...  مادرمم خوبه بعد ...

خدارو شکر 

فکر کردم انتقال دادی

مهربون نظرت درمورد مرکز مام چیه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره اگه سابقه نداشتی از این معمولیاس انتقال میدن. ال دی سر وقت بخور من سر وقت نخوردم کیست درا ...

فعلا که نرفتم سونو ببینم کیست دارم یا نه چون این ماه پریودم عقب افتاد نگران موندم ولی دوستان میگن انگار دومین پریود بعد پانکچر با تاخیر میاد میگم شایدم از اون باشه. من قبلا داشتم که با ال دی رفع شد.

خدارو شکر  فکر کردم انتقال دادی مهربون نظرت درمورد مرکز مام چیه

نه عزیزم, والله نمیدونم چون من مشهدبودم ولی تعریف مام ونصر روخیلی ازبچه های اینجاشنیدم. هرجایی که میری فقط دلت اطمینان داشته باشه به دکتره خیلی حسابه

ممنونم عزیزم منم شنبه قراره برم مطب ببینم دکتر چی میگه انتقال میده این ماه یا نه خداروشکر که حالشون ...

انشالله همین ماه انتقال میدی عزیزم ومامان میشی... 

مرسیییی گلم ازدعای خوبت انشالله واسه هممون. 🤗🤗🤗

قربونت عزیزم، والا برای هر دکتر متفاوته،بعضی دکترا بعد از دو پریود انتقال میدن، بعضی بعد از سه پریود ...

نمیدونم برام میخواد سیکل کوتاه در نظر بگیره یا سیکل لانگ فقط اینکه بهم پردنیزولون داده بود که از دوهفته مونده به این پریودم بخورم اینجا شنیدم انگار پردنیزولون رو قبل انتقال شروع میکنن برا همین فکر میکنم برام سیکل کوتاه در نظر گرفته 

من قيمتشو با دوستم كه ابن سينا ميره  يه مدت قبل مقايسه كردم فرقي نداشت به نظرم

چقدره؟بادارو؟دوستت راضیه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم تست خون کرونا هیچ ارزش تشخیصی نداره  اگر بویایی از دست دادی حتما کروناست  آره گلم ...

میگم زینب جان من که دو هفته مونده به پریود پردنیزولون خوردم بخاطر اینه که قراره برام تو این سیکل انتقال بده دکتر؟ منظورم اینه سیکل کوتاه برام درنظر گرفته؟

مرسي منظورم اينه از ازمايشات اول تا انتقال ٤ يا ٥ مال طول ميكشه؟

خوب بستگی به شرایط فرد داره..... 

متلا برا ما 17 خرداد اولین ویزیت بود..... 

سونو و از و این داستانها نوشتن..... 

اونا حداقل یه ماه زمان میبرن..... 

بعد با جواب اونا رفتیم چون اسپرم مشکل داشت دو ماه به همسرم دارو دادن ببینن جواب میده.... 

بعد دو ماه گفتن همون میکرو..... 

اما خوب ممکن بود اصلا نیاز نبینن اون دو ماه دارو بگیره..... 

با مثلا بگن بیشتر زمان نیازه..... 

برا همین نمیشه قطعی گفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@زینبی_بابا     زینبی جون میتونم ماهی قزل آلا بخورم ؟ممنوعیت نداره ؟

بله عزیزم بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دارچین جون چه خوب شما میری سرکار؟ زیاد میشینی اذیت نمیشی؟ من هنوز پانکچر هم نشدما ولی استرس دارم بع ...

عزیزم خیلیا سر کار رفتن..... 

نگران نباش.....