2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كسي هست ٥ بار انتقال منفي ؟  خيلي نااميد شدم فكر نكنم ديگه ادامه دادنش فايده داشته باشه

امیدتو از دست نده عزیزم درکت میکنم خیلییی سخته واقعا من ی بار منفی شدم ...

چه کارایی کردی برا هر بار انتقال ؟ پیش یه دکتر بودی ؟

مثلا آز ایمنی انعقادی کاریوتایپ 

یا خراش و پی آر پی برا اینکه شانست بالاتر بره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من هر دفعه دوباره از نو شروع كردم ولي ديگه اميدي ندارم خيلي حالم بده خيلي

عزیزم‌ناامیدنباش

انشالله‌که‌مثبتی‌اینسری‌ امااااا‌اگه‌نشد

ناامیدنباش‌..‌دکترت‌عوض‌کن‌برومرکز‌مام‌.پیش‌دکترنصر

ازاول‌شروع‌کن‌‌باانرژی..

خیلیا‌آندومتریوز‌داشتن‌ولی‌باردارشدن

مثل‌زینبی‌بابا..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌ازرحمت‌خداناامیدنباش اونجاکه‌فکرشم‌نمیکنی‌‌برات‌معجزه‌میکنه انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌اینبارم ...

من اول كيست داشتم كه تركيد و اصلا خبر نداشتم فقط درد پريودي داشتم يدرد بي درمونه لامصب و خيلي ناشناخته

بعضي پريوداشون نامنظمه بعضي هم هيچ علاءمي ندارن

زینبی جان سلام توروخدا کمکم کن من ۲ ماهه طبق نظر دکتر لاهوتی مام از ۳ پری تا ۷ پری روزی ۳ تا لترزول ...

نه نگران اون تغییرات نباش گلم 

فقط حتما به مرکز هم اطلاع بده 

ذخیره تخمدان رو وسط سیکل ivf. هم میتونی آزمایشش رو بدی، پرولاکتین هم دو ساعت بعد از بیداری مشکلی نداره

مرسی عزیزم بیمارستان آبان از خدمات راضی بودی؟ آخه یه خانمی اینجا میکفت قدیمیه مثل بیمارستان دولتی می ...

سلام من هم آبان بودم و راضی بودم، قدیمی هست ساختمان اما رسیدگی خیلی خوب بود 

سلام عزیزم خوبی؟ میگم من مثل شما مرکز رستمی میرم می خواستم بدونم سیکل انتقال جنین چطوریه ؟ سیکلت لانگ بود؟ برای انتقال از روز چند پریود شروع به استفاده از دارو می کنی و چه دارویی استفاده می کنی؟ بعد چند سیکل انتقال میده؟ممنون میشم راهنماییم کنی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام خانما خوبید؟؟؟ من رفتم تو سیکل انتقال از امروز استرادیول و اینوفولیک شروع شده . دکتر برام دوباره ازمایش tsh نوشت همیشه ۲ بود این دفعه۳ !! البته آزمایشگاهم تغییر کرده چرا به نظرتون؟ یعنی انتقال نمیدن این سری؟؟ 

همینطور ازمایشای دیگه دادم اما نمیشه عکسشو فرستاد اوناهم جوابش یه جورین!!!

@زینبی_بابا    

عزیزم کاش نمیزدی.... یکی از بچه ها میگفت خواهرم حتی روز ۱۴ که آزش مثبت بود. بی بی همچنان منفی بود. ...

شوهر من بداموزی داره میگه بزن استرس دارم میگم بزنم هاله بندازه یا منفی شه استرسش بدتره ۵ شنبه جمعه کوفتمون میشه بزار یهو یکشنبه جواب ازمایشمو میگیرم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا