2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
كسي هست ٥ بار انتقال منفي ؟  خيلي نااميد شدم فكر نكنم ديگه ادامه دادنش فايده داشته باشه

عزیزم‌ناامیدنباش

خیلیا‌بی‌بی‌منفی‌بوده‌ اماآزمثبت

آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟آزمایش‌ژنتیک‌چطور؟

تواین‌۵بار‌‌هربار‌برات‌یه‌تغییری‌دادن‌یانه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌ناامیدنباش خیلیا‌بی‌بی‌منفی‌بوده‌ اماآزمثبت آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟آزمایش‌ژنتیک‌چطور؟ ت ...

آز ايمني دادم آره خيلي تغييرات دادن جنينام خوبه من مشكل از رحممه آندومتريوز شديد دارم و دو تا لوله هامو برداشتن 

البته جنينامم ديگه تموم شد توان از نوع پانكچر شدنو ندارم بعد لاپراسكوپي ديگه پانكچر نشدم حتما ذخيرمم خيلي اومده پايين دكتر رزاقي تو سونو گفت 

بعدم از ٥ بار هيچ باز حتي يكذره هم بتا بالا نرفته بيشتر دفعات هم جنين بلاست بوده

كسي هست ٥ بار انتقال منفي ؟  خيلي نااميد شدم فكر نكنم ديگه ادامه دادنش فايده داشته باشه

کار خاصی نکرده بودی که اینسری مثبت بشی

یه وقت زوده

جنینت جندروزه بود چندتا

دوستان میشه راهنماییم کنین من دفعه اول میخوام ای وی اف بشم،روز اول پریود دکتر بودم بهم ال دی داد از ...

نه‌عزیزم‌انشالله‌دی‌ماه‌‌انتقال‌میدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سريه آخر گفت رحم جايگزين ولي من نمي تونم خيلي سختي داره

عزیزم از ته دلم دعات میکنم

خدایا خودت به داد همه برس

گلم صبر کن دو سه روز دیگه ام

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آز ايمني دادم آره خيلي تغييرات دادن جنينام خوبه من مشكل از رحممه آندومتريوز شديد دارم و دو تا لوله ه ...

عزیزم‌ازرحمت‌خداناامیدنباش

اونجاکه‌فکرشم‌نمیکنی‌‌برات‌معجزه‌میکنه

انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌اینبارمثبتی

عزیزم‌میشه‌بپرسم‌آندومتریوز‌علایمش‌چیه؟

عزیزم چند سالته؟ کاش نمیزدی ایشالا که آزمایشت مثبته خدا بزرگه

ولی اینجا یه خانمی با کاربری ترلا فکر کنم بار هشتم دوقلو باردار شد