2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا سه روزه انتقال دادم یعنی ممکنه اشتباه باشه؟

عزیزم ان شاالله که مثبته بیبی چک الکی هاله نمیندازه جمعه صبح یکی دیگه امتحان کن مطمئنم پررنگ تر میشه😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سه تا سه روزه انتقال دادم یعنی ممکنه اشتباه باشه؟

عزیزم کیفیت جنین هات چجوری بود؟ منم قراره سه تا سه روزه انتقال بدم

الهی فداتشم خدا حاجت دلت و بده داشتم از استرس میمردم

خدانکنه عزیزم استرس ضرر داره برات چون جنین هات سه روزه هستن ممکنه دیرتر نشون بده بیبی چک حالا داشتیم ۵ روزه بودن روز دوازده هاله انداخته برای شما که روز ۱۱ هاله داشته 😍

وای بچه ها قرار شد بجا جمعه فردا برم از بدم نگرانم خیلی 

نگران نباش عزیزم

توکل به خدا

الهی که با خبر خوش بیای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدای شما بشم.شما نی نی تون موند براتون؟دارم میمیرم.یه لخته خون کوچیک دفع کردم😭😭😭😭😭

اره گلم نی نیم موند 

اما مشکل داشت هفته ۱۳ خودشون دستور سقط دادن 

برام دعا کن 

مطمئنم چیزی نشده 

اصلا نگران نباش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
رفتم عزیزم دکترم گفت ساک حاملگی سر جاشه ولی وقتی برگشتم خونه لخته خون دفع کردم 😭😭😭فردا تست بتا با ...

تست بتا نیازی نیست  فقط استراحت کن و شیافتو  استفاده کن اگه خونریزیت مث پریود شد برو بیمارستان وگرنه استراحت کن و یک هفته بعد مجدد بروسونو

بسلامتی....الان روز چند انتقال هستید؟به بلاست رسیدن؟کدوم مرکز بودید ؟

سلام عزیزم خوبی چکار کردی؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من سابقه کیست دارم میترسم واقعیتش چون بعد iuiداشتم که دو ماه طول کشید رفع شه حالام میترسم بازم کیست ...

منم بعد پانکچر ماه بعد رفتم سونو گفتم طبیعی اقدام کنم ی عالی ۱۹ داشتم و کیست نبود ولی ماه بعدش ک دیدم تاریخ رد شد و تست منفیه دوباره رفتم سونو و کیست بود

نگران نباش بخاطر کیست سیکل عقب  نمیفته بعدشم با آل دی رفع میشه

مام جان تست استرادیول چیه ؟ برا چی میدنش ؟ چه روزی از پری دادیش ؟ 

عزیزم خودمم نفهمیدم

ولی روز دوم پری دادم آزمایش خون بود

۴۵دقیقه بعد جواب رو گرفتم بردم پیش دکترم

و دوز استرادیول رو بهم گفت قبلش دارو نداد بعد که جواب رو دید گفت چه جوری بخورم

قراره ۱۱پری دوباره برم سونو