2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
۲۰ که عالیه ......مال همسر من ۳۶ هست ....بله یکی علتاش همینه ویکی هم گرمای ب ی ض ه ها

عزیزم انشالله اینسری که آزمایش بدید با رعایت اینا عالی شده و اومده باشه پایین

در اندک من تویی فراوان یارب..
تهران راحتتر هستم چون خونه خواهرم شمال هست ......یک دنیا ممنون عزیزم بهم آرامش دادی با حرفات

پس ان شاالله که خیلی زود بتونی وارد سیکل بشی و همون جایی که راحتی درمانتونو شروع کنی احساس راحتی تو مرکزی که آی وی اف انجام میدی خیلی موثره حتما جایی که بهت حس آرامش و اطمینان میده کاراتو انجام بده. خواهش میکنم گلم امیدوارم خیلی زود بیای خبر بارداریتو بدی خوشحالمون کنی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرکز ک کاشتی امروز باز نیست بری ی سونو گرافی چیزی حداقل معاینات کنن شیافت زدی 

رفتم عزیزم دکترم گفت ساک حاملگی سر جاشه ولی وقتی برگشتم خونه لخته خون دفع کردم 😭😭😭فردا تست بتا باید بدم برام دعا کنید.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

درد پریودتون روز اول بود یا روز چهارم؟بدون مسکن خوب میشدید؟الان در چه مرحله از میکرو هستید؟

درد بیشتر اولش بود نه بدون مسکن خوب نمیشد

البته من ۴سال پیش عمل لاپراسکوپی کردم 

الان تازه وارد سیکل شدم که انشالا بهمن ماه پانکچر کنم

گلم هفته ۶ بودم که خونریزی کردم زنگ زدم به دکترم جمعه بود گفت همین الان برو سونو بیمارستان دولتی م ...

فدای شما بشم.شما نی نی تون موند براتون؟دارم میمیرم.یه لخته خون کوچیک دفع کردم😭😭😭😭😭

پس ان شاالله که خیلی زود بتونی وارد سیکل بشی و همون جایی که راحتی درمانتونو شروع کنی احساس راحتی تو ...

ممنون ...انشاالله.....دقیقا آرامش تو مرکز خیلی مهمه....چون اینجا پامو میذارم تو مرکز از تک به تکشون استرس میگیرم تمام بدنم میلرز.....واینکه اینجا در حد مشکلات پیش پا افتاده رو حل میکنن اگر یکم پیچیده شد خیلی ناامیدت میکنن ومیگن دیگه مرکز نیا   به من بخاطر دی اف ای ۳۶پیشنهاد اهدایی دادن...وگفتن دیگه نیا مگر برای اهدایی.....منم دیدم تهران خیلیا با دی اف ای بالاتر مامان شدن اونا رو بیخیال شدم ولی دیگه نرفتم

عزیزم خدا کمکت کنه، شاید هماتوم داشته باشی انشاالله که جوجت صحیح و سالمه

نمیدونم به خدا امروز برام سیاهترین روز زندگیم بود😭😭😭یعنی اونقدر برام سخت بود که دنیا برام تیره و تار شد.بعد از پنج سال دلم رو خوش کرده بودم ۴ هفته بود حس شیرین مادری داشتم😔🤦🏻‍♀️😔

ممنونم...ایشالا....شما الان در چه مرحله هستید؟مشکلتون چیه؟

عزیزم ما که الان مام میریم دکتر اطرج اصلا dfi ننوشت

گفت با وضع مورفو و تحرک صفر حتما dfi هم خوب نیست!

ولی برای شما تسه میکنیم اونجوری دی اف آی تاثیر نداره 

فقط کلومیفن و آندروفرتی نوشت 

میگم دوستان من ساعت ۶ونیم پریود شدم امروزم حساب کنم یا فردا میشه روز اول؟

رویان به ما میگفت اگه آخر وقت روز پریود بشین از فردا روز اول حساب میشین. باز از مرکزت بپرس

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
رفتم عزیزم دکترم گفت ساک حاملگی سر جاشه ولی وقتی برگشتم خونه لخته خون دفع کردم 😭😭😭فردا تست بتا با ...

عزیزم توروخدا انقد استرس نداشته باش با خونریزی بدتر از این بچه ها موندن 

بشین با آرامش با جوجه صحبت کن نفس عمیق بکش انرژی مثبت بده بهشون

ممنونم...ایشالا....شما الان در چه مرحله هستید؟مشکلتون چیه؟

من یبار انتقال دادم منفی شد الان ماه دیگه میخوام پانکچر کنم‌مشکلم حرکت آ و موفولوژی ضعیف همسرمه

در اندک من تویی فراوان یارب..
من امروز پریود شدم عزیزم.. از این کیسته میترسم دیگه میگم نکنه کیست درآوردم اینجوری شده اگه کیست باشه ...

کیست هموراژیک با پریود رفع میشه اگه کیست دیگه باشه ک سیکل انتقال ال دی میدن بازم رفع میشه  نگران نباش گلم