2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
زینبی جان سلام ممنونم ازت.. ی سوال اووبوست و فرتیل اید خریدم میخورم بنظرت ضرر نکنه؟ دکترم نداده ..چو ...

عزیزم نه اصلا نیاز نیست بخوری 

ببین تو iui که اسپرم مستفیم داخل رحم ریخته میشه هم احتمال 20 درصد هست، تازه اگر هییییییییییچ مشکل عجیبی نباشه 

تو ivf که جنین میذارن احتمالش در بهترین حالت 46 درصد هست، حتی در زوج سالم 

پس اصلا دلیل نمیشه مکمل اضافی مصرف کرد و یا فکر کنی اختلال مهمی وجود داره

قدم بعدی برای شما iui یا ivf هست

فقط من چون از شرایط کامل شما خبر ندارم نمیتونم چیزی بگم

بچه ها خاک به سرم شد خونریزی دارم😭😭😭😭😭تروخدا کمکم کنید چیکار کنم زنگ زدم مرکز گفتن ضیافت رو دوت ...

عزیزم چند هفته ای؟نترس

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

(من سر ٢٨روز پريد ميشم و در ظاهر مشكلي نيس همسرمم ازمايش ها سالم  فقط دكتر گفت مايعي توي رحمه ...

ببین گلم نه اون دوستمون التهاب رحمی اثبات شده داره، ک حتی دکترها هم نتونستن بفهمن چی به چیه و چیکار میشه کرد 

اون دوستمون کاملا از موارد استثنا هستن و خیییییلی نادر، شما قطعا هر چی کلیبینک مام بگه درسته 

به حرفهای دکتر قبلیت هم ذره ایی توجه نکن، علمش خیییییلی قدیمی بوده

عزیزم نه اصلا نیاز نیست بخوری  ببین تو iui که اسپرم مستفیم داخل رحم ریخته میشه هم احتمال 20 در ...

زینبی جون من ی بار ای یو ای شدم .منفی شد با خودم میگم حتما تخمکام بی کیفیتن که باردار نمیشم ..میگم اووبوست و فرتیلم برا این گرفتم اگه برا ایوی اف رفتم تخمکام خوب باشن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
@زینبی_بابا     زينبي جون، نميدونم منو يادتونه يا نه من پانکچر قبلي همه فولي هام پوچ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم یادمه اسم شما رو 

ببین گلم دکترت چی گفته؟ بهش اطلاع دادی؟ 

چون منم نمیدونم حساسیت به اون دارو باعث اون اتفاق برای شما شده یا نه

و اینکه حساسیت حتما به دارو بود؟؟ 

گاهی بودن بعضی از دوستان به گونال جواب ندادن، شما تنها نیستی گلم

ببین گلم نه اون دوستمون التهاب رحمی اثبات شده داره، ک حتی دکترها هم نتونستن بفهمن چی به چیه و چیکار ...

خیررررررررررررر ببینی دختر بحق علی 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
زینبی جون من ی بار ای یو ای شدم .منفی شد با خودم میگم حتما تخمکام بی کیفیتن که باردار نمیشم ..میگم ا ...

نه دیگه گلم جمع بندی شما صحیح نیست

درمان iui باید طبق رفرنس ها 6 بار انجام بشه، که حالا تو ایران اغلب سه بار انجام میدن

عکس رنگی گرفتی؟ 

جانم بفرما

شماره دکتر علیرضایی رو میخوام .البته اگه امکانش هست .منم میخوام برم مرکز مام .منتهی چون شهرستان هستم گفتم یه سری سوالات رو ازشون بپرسم .من اینجا کلی ازمایش دادم دوستم میگفت دکتر نصر گفته قبول نیست وباید دوباره انجام بدی

نه دیگه گلم جمع بندی شما صحیح نیست درمان iui باید طبق رفرنس ها 6 بار انجام بشه، که حالا تو ایران اغ ...

اره اتفاقا گفت 6بار من دیگه از دکترم بدم اومد .رفتم مام ..اره عکس رنگی م سالم ذخیره تخمدانم 3 ازمایش خودم و شوهرمم سالم تا رفتم مام لاهوتی سونو3بعدی کرد گفت جا داری طبیعی منتهی از 3پری تا7پری 3تا لترزول بخور نه ازاد سازی بزن نه سونو فقط اقدام کن ..بعد گفت اگر جواب نگرفتی بیا میگم چی کنی..حالا 2اسفند وقت گرفتم برم بگم ای وی اف میخوام بخدا دیگه تحمل ندارم

اره عزیزم 😭😭😭

دکترت کیه؟ 

شماره دکتر علیرضایی رو میخوام .البته اگه امکانش هست .منم میخوام برم مرکز مام .منتهی چون شهرستان هستم ...

منم از شهرستان بودم سعی کن ازمایشاتت زیر6ماه نباشه.. من عکس رنگی مال ی سال بودم لاهوتی قبول کرد

اره اتفاقا گفت 6بار من دیگه از دکترم بدم اومد .رفتم مام ..اره عکس رنگی م سالم ذخیره تخمدانم 3 ازمایش ...

آهان، عزیزم شرایطت عاااااااااالیه 

فقط من اگر بودم به مشکل ایمنی و انعقادی شک میکردم *یه کم *البته

دکتر خوبیه؟ اخلاقش خوبه. اینبار انتقالم با ایشون بود که کنسل شد

دکتر خکبیه اما مناز دکار محیطی بیشتر خوشم اومد خیلی مهربونه و قشنگ به حرفات گوش میده و خوب بررسی میکنه. بعد از دکتر محیطی دکتر قاضی و دکتر حافظی . من اگه تصمیمات دکتر محیطی نبود اگه اون پروندم رو بررسی نمیکرد شاید الان باردار نبودم. دکتر خودم احساس میکنم زیادی خونسرده. من به چند تا از دوستام دکتر محیطی رو معرفی کردم تو رویان باهاش ویزیت شدن خیلی خوششون اومده بود. اابته خب بستگی به روحیات هر فرد داره شاید شما از مصطفایی بیشتر خوشت بیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت