2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
فدات بشم .مرسی خانومی .ان شاء الله هیچ زنی در حسرت اولاد نمونه

الهی امین من اگه قابل باشم برای همتون همیشه دعامیکنم میشه شماهم برای خاله ی من دعاکنید ۱۷ساله منتظره 😔الهی دل همه شاد بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم هروقت خواستی میفرستم برات من خودمم دوبار  بادکش تخمدان انجام دادم ولی دیگه نرفتم&nbs ...

ممنونم گلی جون....پس برات دعوت دوستی میفرستم قبول کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

خانما کسی بوده توپانکچر اول کیفیت و تعداد تخمکاش خوب نبوده باشه ولی توپانکچر دوم بهتر شده باشه تخمکاشون؟ اگه اره چه کاری کردن که بهتر شه. لطفا هرکی تجربه داره بهم جواب بده خیلی ممنونم

در اندک من تویی فراوان یارب..

خانما از صبح که بیمارستان گفت کیفیت تخمکام اونموقع معمولی بوده خیلی استرس گرفتم اصلا نمیتونم جلو استرسمو بگیرم حالم خیلی خرابه میگم‌نکنه من کلا تخمکام اینجوری هستن و اینبار که دوباره میخوام پانکچر کنم بازم اینجوری بشه خدایا چکار کنم کاش دلم آروم میگرفت تو دلم غوغاست 

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی امین من اگه قابل باشم برای همتون همیشه دعامیکنم میشه شماهم برای خاله ی من دعاکنید ۱۷ساله منتظره ...

الهی امین .ان شاء الله خدا به خاله شما هم نظر کنه و دامنش سبز بشه.واقعا سخته .بمیرم براش تو این هفده سال چی کشیده  

الهی امین .ان شاء الله خدا به خاله شما هم نظر کنه و دامنش سبز بشه.واقعا سخته .بمیرم براش تو این هفده ...

دور ازجون عزیزم ...اره بنده خدا خیلی غمگینه مشکل ازهمسرشه وهمسرش هم با دستور مادرشه بگه برو دکتر نیره بگه نرو نمیره ...خدا خودش معجزه کنه برای همه 

الهی آمین...تو این۱۷سال مادرش نگفته بهش بره درمان؟

ممنونم عزیزم ...دوبار رفتن میکرو کردن کلا هربار یه جنین تشکیل شد ومنفی شد همسرش از بچگی مشکل داشته عمل شده بوده ولی به خالم نگفته بودن ...خالم دقیقا نمیگه مشکل همسرش چیه یعنی زیاد صحبتی نمیکنه درمورد مشکلشون سریع ناراحت میشه وحرفو عوض میکنه ...مشکل مالی هم دارن خانوادش کمکش نمیکنن ..با اینکه وضع خانواده همسرش خوبه 

سلام نه عزیزم dfiنداده بود ولی مورفولوژیش ۴بود نمیدونم چند باشه نرماله...واقعا حرف شمادرسته من چند م ...

مرسی

مرسی

انشالله

انشالله هیچکسی با این موضوع بچه دار نشدن درگیر نشه

تاحالا یه دغدغه سیکل میکرو و‌رفت و آمد و وقت گذاشتن و ...بود!الان یه دغدغه دیگه به اسم پیدا کردن داروهای بهتر و خارجی هم اضافه شده!

درسته میکرو یه درمانه،اما درمان با کلی هورمون!و معلوم نیست این هورمونها چه تاثیری در بدن داشته باشن.

انشالله همه طبیعی و راحت باردار بشن

انشالله شما هم به موقع نی نی رو بدنیا بیارید

ممنونم عزیزم ...دوبار رفتن میکرو کردن کلا هربار یه جنین تشکیل شد ومنفی شد همسرش از بچگی مشکل داشته ع ...

میدونی درد کجاست؟ اگه مشکل از عروس بود پسرشون پر میکردن که باید طلاقش بدی حقته بچه دار شی اما مشکل از پسرشون باشه مثل خونواده همسر من با دکتر رفتن هم مشکل دارن حالا کمک نخواستیم .نمیدونم انوقت ما حق بچه دار شدن نداریم!

خانما از صبح که بیمارستان گفت کیفیت تخمکام اونموقع معمولی بوده خیلی استرس گرفتم اصلا نمیتونم جلو است ...

عزیزم اول استرستو بزار کنار، خود استرس باعث میشه تخمکا رشد و کیفیت خوبی نداشته باشن

من دوبار پانکچر شدم، بار اول 36 تا تخمک داشتم که فقط 6 جنین بلاست تشکیل شد، بار دوم 27 تا تخمک داشتم که 10 جنین بلاست تشکیل شد، ببین گلم اینجوری نیس که چون بار اول تخمکا خوب نبوده بار دوم پانکچر هم همین جور باشه، راستش من هیچ داروی تقویتی به جز فولیک اسید و ماهی یه دونه ویتامین د3 نمی خوردم، فقط خودم و همسرم رو از نظر تغذیه بیشتر تقویت کردم، تو شروع سیکل پانکچر دوم هم میگو و مرغ کبابی و سفیده تخم مرغ زیاد می خوردم، هم پروتئین داره هم از عوارض هایپر شدن کم می کنه، امیدت به خدا باشه و مثبت فکر کن بگو انشاءالله حتما پانکچر دوم کلی تخمک و جنین عالی دارم به یاری خدا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست