2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزيزم منم امروز 10 روز از انتقالم ميگذره، بي بي چکم منفي شده، خيلي خيلي ناراحتم، شماهم بي بي گ ...

سلام عزیزم جنینات چندروزه بودن ؟ اگه بلاست بودن معمولا نشون میده ولی نا امید نشو عزیزم دوست من روز ۱۹ بیبی چکش مثبت شد قبل ازاون همش منفی میشد ولی ازمایشش مثبت بود ایشالا شماهم ازمایشت مثبت میشه ...من اونموقع که انتقال داده بودم شب ۱۱ منفی شد بیبی چکم روز ۱۲هم ازمایشم منفی شد ...ولی ماه بعدش طبیعی باردارشدم ...ایشالا شماهم مثبتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اینارو دکتر علیرضایی گفت کار خاصی نمیکنن که فک کنی ولی اگه دوست داری بگیری بگیر بخور حالا نمیدو ...

به منم گفتن معجزه نمیکنه ولی بنظرم بخوریم بهتره

الان نمیدن چون میدونن سخت گیر میاد نمیخوان استرس بیشتر بدن بهمون 

ببین چون ما با دارو تخمک هامون تحریک میشه فقط تعداد زیاد میشه و زود بزرگ میشن مسلما اگر مکمل بخوریم تخمک ها خوب تغذیه میشن و توپر میشن 

من هم خیلی گشتم رویال ژلی خارجی پیدا نکردم آخر برام از خارج آوردن اووبوست که اصلاااا نیست فرتیل اید از یه داروخانه تو امیرآباد پیدا کردم ۸۰۰ تومن فرتیل سی ام از داروخانه اینترنتی خریدم ۵۰۰ کیوتن خارجی هم از کرج پیدا کردم

سلام عزیزم جنینات چندروزه بودن ؟ اگه بلاست بودن معمولا نشون میده ولی نا امید نشو عزیزم دوست من روز ۱ ...

نازنین جونم خوبی قربونت برم؟نی نی خوبه؟دلم براتون تنگ شده

اما نمیام اونور همش تو این تاپیکم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اسم دکترش ذوالفقاری هست دوبار پیش اون رفت ولی الان دوماهه دارو گیاهی میخوره یه بارم حجامت کرده تازگی ...

خب خداروشکر داروها رو همسر شما تاثیر مثبت داشته.ان شاء الله به زودی به حاجت دلتون میرسین .مرسی جانم هروقت وقت کردی برام بفرست .ممنونم .ببخش زحمتت دادم

واسه من 4 روزه بودن

ایشالا که ازمایشت مثبت میشه عزیزم ..من دلم نمیاد به کسی بگم منفیه 😔😔😔ولی خیلی ناراحت میشم هربارمیبینم دوستام منفی میشن غم عالم میاد تودلم ، خدا دل همه رو شاد کنه ...برای مامان ماهک ۴روزه بود روز نهم بی بی چکش مثبت بود ...امیدوارم  ازمایشت مثبت بشه 

نازنین جونم خوبی قربونت برم؟نی نی خوبه؟دلم براتون تنگ شده اما نمیام اونور همش تو این تاپیکم

سلام عزیزدلم توخوبی بهتری ؟ ماهم خوبیم خداروشکر منم بیشتر اونجام وقت نمیکنم اینجارو بخونم ولی شمارو میبینم ایشالا که به زودی دوباره نینی ناز میاد تودلت 

هزینه شبی چند هست؟آشپزخونه داره؟همه میتونن برن؟زیاد رفتوامد هست؟

خب بستگی داره کجای سیکل باشی،اگر میخوای وارد سیکل میکرو بشی و سونو هات شروع بشه آره..

والا ما ک فرهنگی هستیم،اتاق ۴ تخته ۱۰۰ تومن ،دوتخته کمتره .فک کنم همه پذیرش شن،اما هزینه بیشتر میگیرن،سوییت هست 

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
خب خداروشکر داروها رو همسر شما تاثیر مثبت داشته.ان شاء الله به زودی به حاجت دلتون میرسین .مرسی جانم ...

عزیزم همسر من پارسال  مهرماه ازمایش اس پرم داد با اینکه فکر میکردیم مشکلی نداره ولی توازمایش کلا ۲۰درصد اس پرم سالم داشت و زیر برگه ازمایش  ای وی اف وای یو ای توصیه کرده بودن دکترهم دید گفت وضعیت خوبی نداره ...هرروز  دوسین درست کرده بود میخورد مغزیجات وپیاز تخم مرغ هرروز میخورد وچتدتا مکمل که دکتر داده بود تا اینکه دی ماه پانکچر شدم ...وانتقال ندادم وتا تیر ماه که بخوام انتقال بدم جلوگیری طبیعی داشتیم همسرم از عید دکتر طب سنتی میرفت حجامت وزالودرمانی کرده بود ودکتر یه برنامه داده بود ۳بار  بافاصله ی دوهفته یک بار زالو درمانی ناحیه پروستات انجام داد و دوسین میخورد وهرشب روغن گل سرخ به دور نافش وکمرش میزد واسانس گل سرخ توی اب حل میکرد وباکاسنی میخورد....من وفتی انتقالم منفی شد ماه بعدش با اولین اقدام باردارشدم خودم فکر میکنم زالودرمانی روی سرعت وتحرک اسپر ما خیلی تاثیر داشت ...ببخشید طولانی شد گفتم شاید به دردتون بخوره