2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
خواهش عزیزم کاری نکردم  تایید ک کردم با دفترچه شدن 350تومن... و اینکه دکتر شاکریان خودش میگه ک ...

دوباره منو میفرستن پیش شاکریان؟ الان فقط نامه دادبهم واسه بارداری نیاز به سرم دارم. یه بیمارستان خوب باید برم بستری بشم که واسم بزنن؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
 یا خدااااا 😳 اگه نتیجه نگرفت بازم واسه انتقال که فریز کردن همین مبلغ رو میگیرن؟!😳😳😳

نه دیگه جنین که فریز داری انتقالم هربار پرداخت میشه اینبار انتقال من ۴تومن شد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من روز۱۲انتقالم دیشب بی بی زدم مثبت بود ولی امروز یه لک خون دیدم به نظرتون علتش چی بوده میگم ش ...

نه عزیزم هیچی نیست استراحت کن فقط

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شما جدیدا انجام دادین؟ درصد نتیجه گیری چقدره گلم؟ 

من پارسال انجام دادم ولی خوب جنین فریز داشتم اینبار فقط انتقال داشتم روز ۹انتقالم 

درصد نتیجه گیری هیچی معلوم نیست ولی کلی ۵۰ ۵۰ هست قطعی نیست چیزی که بگی انتقال دادم راحت شدم ایشالله که با بار اول بشی که خیلیام اینجا بار اول نتیجه گرفتن بعضیام خوب چندبار باید انجام بشه و عوامل مختلفی چک بشه

سمرجان تو مام هم از شما و همسرت تست حلق گرفتن قبل انتقال؟

من تازه مام رفتم عزیزم قبلش بیمارستان بهمن رفتم فقط از خودم تست گرفتن هم قبل پانکچر هم قبل انتقال تست حلق و بینی دادم گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام سمرجان. خوب خداروشکر. انشالله همین انرژی مثبت باعث میشه سریع جواب بگیری. سونوت کرد؟ یا مثلا نگف ...

کجا هست دکتر زرنانی نمیشناسمشون گلم. بله سونو کرد و گفت با سونو هم ذخیره مشخص میشه که خداروشکر انگار همه چیم خوب بود ضخامتو رحمو تخمدونارو همه رو بررسی کرد. یعنی میگی مرکز دکتر نصر اوکی نی برای مشکل ما؟ گفتن سرم نمیدیم چون تایید شده نی ولی قرص پردینزون و آسپرین گفت میدیم. و گفت که من کلا احتیاج ندارم چون ana م منفی بوده حالا نمیدونم دیگه

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزیزم مرکز مام میرم امروز تماس گرفتم گفتن ایرادی نداره فقط خدا کنه راست گفته باشن برای من نه توی ...

استرس نداشته باش  عزیزم اشکال نداره سینافکت برای مهار تخمک گذاریه مهم اینه ک زدی تا تخمکات  آزاد نشن تا روز پانکچر تو هم ماشالله پرزدی عمرا اگه آزاد بشن 

کجا هست دکتر زرنانی نمیشناسمشون گلم. بله سونو کرد و گفت با سونو هم ذخیره مشخص میشه که خداروشکر انگار ...

زنگ بزن به این شماره

۸۸۱۹۵۷۵۹

بیمارستان گاندی وقت بگیر ازشون. باهاش صحبت کن ببین شاید واقعا نیازی به سرم نداشته باشی اصلا.

خوب خوبه خداروشکر. بنظرم اگه داروهای پانکچرتو بهتر داده بود جنین بیشتر داشتیو اصلا مثبت می شدی همون دفعه اول. ایشالا همه چیز خوب پیش میره این دفعه. راستی چند روز بعد از منفی شدن پریود شدی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوباره منو میفرستن پیش شاکریان؟ الان فقط نامه دادبهم واسه بارداری نیاز به سرم دارم. یه بیمارستان خوب ...

خودت باید بری پیشش بگی چند روز قبل بزنمش منم مثل تو فقط نامه داده بود ولی دوباره رفتم پیشش گفت سه روز قبل از انتقال بزنم حتی تاکید داشت ک از سه روز کمتر نشه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
اشکال نداره استراحت کن شیافتو دو برابر کن یا امپول پروژسترون بزن الان در چ حالی بازم لکه بینی داری؟

نه فقط یکبار معذرت میخام رفتم دستشویی خودمو پاک کردم دیدم یه لکه خونی شد دستمال دیگه فعلا نیومده