2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
سلام دوستان من پریگووریس میخوام تو تهرانهر جا میرم پیدا نمیکنم کسی جدیدا خریده؟ میدونین کجا داره؟ ...

مهرماه مهربون ۲۱ ازداروخونه فیض نیا تو تهران خریده بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه سینال300گرفتم ازاین خودکاریا بعد چهار روز رو عدد 12درجه تزریق کردم امروزم آخرین روزم بود ولی یکم مواد توی خودکارش باقی موند  

مگه نباید همه موادش خالی بشه

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
زنگ بزن به این شماره ۸۸۱۹۵۷۵۹ بیمارستان گاندی وقت بگیر ازشون. باهاش صحبت کن ببین شاید واقعا نیازی ...

شبم چهارم لک اومد و از روز پنجم خونریزیم شروع شد. اوکی عزیزم مرسی اگه بشه حتما میرم پیششون. اره واقعا کاش جنینم بیشتر می شد مجبور نبودم بازم پانکچر.... ولی شد دیگه توکل بخدا ایشالله اینسری جفتمونم نتیجه بگیریم شما چکار کردی؟میخوای با عارفی ادامه بدی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
شبم چهارم لک اومد و از روز پنجم خونریزیم شروع شد. اوکی عزیزم مرسی اگه بشه حتما میرم پیششون. اره واقع ...

انشالله عزیزم. من برای ده دی وقت گرفتم برم پیش عارفی ولی احتمالا با یکی دیگه ادامه می دم. هنوز نمی دونم کی. باید پیش یکی دو نفر برم ببینم کدومو انتخاب کنم. شاید هم مام  برم و هم پاکروش، یکیشونو انتخاب کنم دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
توي برگه اي كه به من دادن تايپي و چاپ شده بهن دادن و نوشته و قشنگ واسم توضيح داد با كدوم دكتر و ...

دکترم رضا نصر ولی چون خودش ویزیت نمیکنه با دکتر نبوی ویزیت شدم.

با کریمان کارها دشوار نیست  
استرس نداشته باش  عزیزم اشکال نداره سینافکت برای مهار تخمک گذاریه مهم اینه ک زدی تا تخمکات &nbs ...

ممنونم عزیزم از توضیحت نمیدونی چقدر دلمو اروم کردی.برات آرزوی بهترینهارو دارم

با کریمان کارها دشوار نیست