دوستان گلم، یه پیام دارم برای خاطر جمعی شما
اصلا اصلا اصلا نه وسط سیکل دکتر عوض کنین
نه داروهاتون رو با هم مقایسه کنین
نه سیکل ها و روش ها رو
قطعا کسی که متخصص شده بلده چی کار کنه
قطعا دکتری که سریع نظر میده، حواس پرت نیست 😉، از بس تجربه داره بلده
سیکل میکرو در بهترین حالت 46 در صد احتمال بارداری داره، پس گاهی رمز موفقیت تکرار هست، نه عوض کردن دکتر و شک کردن و زیر سوال بردن
حالا اگر شهرستان کوچیک هستین، بله بهتره بیایید مراکز معتبر مراکز استان برای ivf، ولی دیگه کسی که تو تهران میکرو داره انجام میده، خیالش راحت، اصلا شک نکنه
من با موارد استثنا کار ندارم، از اسمش مشخصه استثنا هستن، اشتباه ما وقتی هست که خودمون رو به راحتی جزء دسته موارد استثنا قرار میدیم به راحتی
عزیزان من لطفا با شروع سیکل آرامش داشته باشین، خیییییلی تاثیر داره تو جواب مثبت، برعکسش، هی فکر کنین یه جا یکی اشتباه کرده پس من منفی میشم، واقعا اثرش بده
عزیزان منم درس های پزشکی رو خوندم، بهتون اطمینان میدم تو ivf جزء بهترین کشورهای جهان هستیم، حتی خییییلی بهتر از یه سری کشور مدعی، چون کلی از هموطنان عزیزمون از خارج ایران برای درمان خییییلی موارد نه فقط ناباروری میان ایران، هم ارزون هم با کیفیت بالا و کم با معطلی کمتر
اینا رو میگم، چون وقتی بدونیم چه موقعیت درمانی داره ایران، با دل قرص و خیال راحت جلو میریم
لطفا لطفا سوالاتتون رو از افراد با تخصص بپرسین، این جور نشه به دکتر اعتماد نکنیم، بعد به حرفهای یک نفر که تخصصی نداره راحت گوش بدیم و بعد هم منجر به ادامه دار شدن یک سری خرافات بشیم ناخواسته
میدونم، دردش رو کشیدم، ناباروری سخته، مطب ها شلوغ هستن، فرصت برای همدلی در مطب ها واقعا نیست، اما این نباید منجر بشه که یه متخصص رو ببریم زیر سوال، بعد حرف افراد بی اطلاع آکادمیک در اون زمینه رو با دل جون قبول کنیم، خودمون ضرر میکنیم...
ان شاالله همه دوستان جدید اینجا، به زودی مامان بشن، همونجوری که تماااااام قدیمی ها تا الان مامان شدن