2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
پیامی نیومد ولی توی راه جلومونو  گرفتن نامه نشون دادیم

شوره جان کدوم مرکز میری؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

و از طرف دیگه گلومم عفونت داره بخاطر سینوزیت حتی برای اینم دارو میخورم خوب نمیشه بدترم میشه😣😣😣چسبیدن به گلوم تموم نمیشن این عفونتا .کم خون نیستم ولی تمام سرو گلوم عفونت داره خیلی سرم سیاهی میره حتی یبار سرپا بودم افتادم زمین انقد سرم گیر رفت.چرا این دکترا درست و حسابی ادم درمون‌نمیکنن.میگن این دارو هارو مصرف کن یه هفته دیگه بیا دو هفته دیگه بیا .کلی هزینه کردم اما اصلا خوب نمیشم.بخاطر عفونت قارچی واژن و عفونت گلوم واقعا استرس گرفتم میترسم مشکلی برام ایجاد بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها عفونت قارچی مزمن دارم چند ساله دارو پماد قرصو امپول مصرف کردم اصلا خوب نشدم بلکه مقاومتر هم ش ...

من شنیدم محصولات پروبیوتیک برای عفونت خانمها خوب هست البته نمیدونم آیا توی دوغها و ماستهای پروبیوتیک اون پروبیوتیکهای مفید برای رحم هستند یا نه، اما میتونی از داروخانه قرصش رو بخری بعضیهاش نوشته مخصوص خانمها

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان دلم واسه بارداریم تنگ شد ماهک جون از این ۱۰ هفته لذت ببر  واقعا زود بزرگ میشن 💓

جدی اخههههه هر دوره از زندگی واقعا یه تجربه جدید و خاصه ایشالا دومی😁😁😙😙😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جدی اخههههه هر دوره از زندگی واقعا یه تجربه جدید و خاصه ایشالا دومی😁😁😙😙😍😍😍😍

انشاالله🤩🤩🤩🤩😂😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انتقال جنینم کنسل شد همسرم آزمایش کروناش مثبت شد 😔 دوباره از نو باید همچی رو شروع کنم

اانتقال تو چه ربطی به همسرت داره؟؟ تو میرفتی انتقال میدادی خوب

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام لیانا جان، قدم نو رسیده مبارک،  ان شالله نی نی گلت بسلامتی و شادی زیر سایه پدر و مادرش بزر ...

سلام تیارا جون خوبی ممنوووون عزیزم 

شما چکار میکنی شیر داری خودت ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انتقال جنینم کنسل شد همسرم آزمایش کروناش مثبت شد 😔 دوباره از نو باید همچی رو شروع کنم

عزیزم اصلا غصه نخور مطمئن باش خیریتی توش بوده.من ۴ ماه پشت سر هم انتقالم کنسل شد.هر ماه به یک دلیل.تا رسید به اول آذر.خدارو شکر این بار انتقالم مثبت بود و فعلا منتظر سونوی هفته ی ۷ برای شنیدن صدای قلب هستم.الهی که برای شما هم مثبت بشه و دلتون شاد بشه.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤به فال نیک بگیر و تو این مدت خودت رو حسابی تقویت کن.

شما هم بي بي زدي؟

نه بابا من جرات ندارم با خیال مثبتی دل خوشم🙃🙃🙃

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انشالله تعداد زیادی جنین سالم دارید جنینهای بلاست رو pgd میکنند؟ مگه pgd رو سریع توی یکروز انجام نم ...

راحت باش گلم، ممنون عزیزم، اره جنین بلاست رو pgd می کنند، نه شیراز هستم، مرکزش خیلی شلوغه گفتن pgd یک ماه تا یک ماه و نیم طول می کشه، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
و از طرف دیگه گلومم عفونت داره بخاطر سینوزیت حتی برای اینم دارو میخورم خوب نمیشه بدترم میشه😣😣😣چسب ...

عزیزم برای عفونت واژن برو دکتر یه دوره قرص و پماد بهت بده بعدم اصلا لباس زیر نپوش و دامن بپوش خیلی زود خوب میشی، من همش دامن می پوشم دیگه عفونت نمی گیرم، اینجوری واقعا جواب میده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام خانم ها من این ماه پانچر دارم و دکتر گفته مشکل ایمنی دارم و باید سرم آی وی ای جی وصل کن

این سرم واسه تخمک کشی هم میزنن یا فقط انتقال؟ چند تا میزنن؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا