2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
من هم روز نهم لک قهوه ای دیدم دارو رو تغییر ندادم اما استراحت مطلق کردم فقط برای دستشویی بلند شدم ...

شما ب چه دلیلی انتقال دادید مشکلتون چی بود که عادی بچه دار نشدید میشه راهنماییم کنید

خدایا شکرت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، ماشاالله وزن دخمل گلمون هم عااالیه، ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه، حال خودت چط ...

ممنون گلم 

ببخشید الان وقت کردم پیامتو بخونم 

من خداروشکر اصلا مشکلی نداشتم بعد عمل خوبه خوبم ❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جون خوبی؟دخترکوچولومون چطوره؟ان شاالله قدمش خیر باشه و زیر سایه پدر مادرش بزرگ شه

سلام سارا جون ممنووون ما خوبیم خداروشکر 👩‍❤️‍💋‍👩

انشاالله همگی به آرزوی قلبیتون برسید و منتظرا زود زود مامان بشن 💓💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم تبریک میگم . انشالا خوشنام و خوش قدم باشه براتون

فدات گلم قسمت همه منتظرا💜💜💜

سلام عزیزم تبریک میگم ان شاءالله که دختر گلت نامدار باشه و عزیز پدر مادر

🌺👩‍❤️‍💋‍👩🌺

سلام عزیزم من تاپیک قبلیت رو خوندم خیلی ناراحت شدم خدا رو شکر که دختر نازت رو بغل گرفتی ❤️❤️ ...

سلام عزیزم 

مرررررسی گلم  قسمت خودت💙

من این بار خدا معجزه کرد و طبیعی باردار شدم 

بله همسرم موفولوژیش بین ۲ و یک بود ولی بقیه موارد خوب بود خودمم مشکلی نداشتم 

سلام لیاناجون مبارک باشه قدم پرنسست 😘😘

ممنوووون نازنین جوووون انشاالله سرموقع زایمان کنی و پسر نازت رو سالم بغل کنی 💜💜💜

خداروشکر ای جونمممم خیلی کیف کن با نی نی زودی بزرگ‌میشه 

الان دلم واسه بارداریم تنگ شد ماهک جون از این ۱۰ هفته لذت ببر 

واقعا زود بزرگ میشن 💓

خانما من بی بی چک زدم روز ۱۱دهمه هاله انداخت به نظرتون مثبتم؟

عزيزم من امروز روز ٨ امه انتقالمه بيبي زدم هاله هم ننداخت يعني دارم ميميرم چه كار كنم آخه دفعه پنجم انتقال ميدم ١٧ آذر انتقال دادم شما قبلش زدي اصلا هاله ننداخت ?

نه بابا منفی دیگه چرا. منم روز ۱۱ یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بزور دیده میشد رفتم ازمایش بتام ۶۱۱ بود . ...

من روز ٨ انتقالم بيبي منفي شد خيلي خيلي ناراحتم دفعه ٥ ام منفي ميشم شما قبل روز ١١ هم بيبي زده بودي