2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

سلام اگر کسی هست تورو خدا جواب منو بده.من سه شنبه پانکچر میشم امشب پنج تا امپول باید توی بازو تزریق میکردم که یکی از اونا سینافکت بود به من نگفتن چقدر تزریق کن فقط گفتن با سرنگ انسولین تزریق بشه منم دسترسی به هیچ دکتری نداشتم و یک سرنگ پر تزریق کردم به بازو شماها میدونید چقدر باید تزریق میشده؟

با کریمان کارها دشوار نیست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من مریم حافظی .ندیدمش هنوز.قراره میکرو انجام بدیم.همسرم آزو اسپرم واریکوسل شدیدم هم داشت عمل کر ...

منم همسرم آزو بود تسه کردیم نمونه پیدا شد قبل عید پانکچر کردم شهریور انتقال ناموفق داشتم این انتقال دوم منه

خدایا شکرت
بله عزيزم مباركه مامان شدنت صبح بيبي زدي ؟ چند تا جنين انتقال دادي و چند روزه بودن ؟ راجبه علاءمتم م ...

نه الان بی بی زدم ۲تا انتقال دادم۵روزه علایم سینه درد و کمردرد و زیردلم درد میکنه

احتمال داره تا۴شنبه که ازمایش میخام بدممنفی شه

قربونت عزیزم من الان بی بی زدم احتمال داره اشتباه نشون داده باشه

انشاله که مثبته مبارک باشه مامانی برا منم دعا کن هفته بعد مثبت بشم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
قربونت عزیزم من الان بی بی زدم احتمال داره اشتباه نشون داده باشه

خود روز انتقال تو روز اول حساب مي كني ؟ چه تاريخي انتقال دادي عزيزم ؟اولين بار بود بيبي تست مي كردي يا روزاي قبلم تست كردي

سلام دوستان یه سوال دارم من روز ۲ رفتم سونو گفت سینافکت رو قطع کن سینال و hmg رو شروع کن بعصی دوستا ...

سلام عزیزم 

ببین گلم شما احتمال زیاد سیکلت لانگ استاپ هست 

نگران نباش عزیزم، با بقیه هم مقایسه نکن😉😉😉😉