2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها من پنج شنبه ای یو ای دارم بعد دکتر به من گفت که سه شنبه نزدیکی داشته باشم و صبح پنجشنبه ...

نه عزیزم کم نیست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان یعنی بر اثر چسبندگی بسته شده بود؟

والا نمیدونم چجوری بسته شده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من پنج شنبه ای یو ای دارم بعد دکتر به من گفت که سه شنبه نزدیکی داشته باشم و صبح پنجشنبه ...

بچه ها چیکار کنم اگه نظری دارین بگین

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
ببخشید چرا دو ماه دیگه انتقال میدن؟؟؟یعنی بچه هشت هفته نیشه بعد وارد رحم میکنن...؟؟؟ دکتر عارفی خیل ...

نه عزیزم جنین هاتو فریز میکنن اگه صلاح بدونن بعد موقع انتقال میزارن ۳ یا ۴ یا ۵ روزه میشه ، البته الان اکثرا جنین فریز میزارن به نظر من بهتره تا فرش چون ار  بدنت هم دارو های پانکچر رفته بیرون و بهتره،  منم خیلی از اونایی مثک سقط مکرر بودن دیدم پیش عارفی نتیجه گرفتن

به نظر منم حداقل ۳ روز باید بگذره چون من میخواستم برم ای یو ای گفت ۳ روز قبل و به نظرم اکه خیلی زمانش کم باشه تعداد میاد پایین

به نظر منم حداقل ۳ روز باید بگذره چون من میخواستم برم ای یو ای گفت ۳ روز قبل و به نظرم اکه خیلی زمان ...

اره منم نظرم همینه ولی دکتر گفت سه شنبه نزدیکی پنج شنبه ای یو ای 

حالا میگم صبح سه شنبه نزدیکی داشته باشم تا حداقل تا روز ای یو ای 48ساعت بگذره

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
به نظر منم حداقل ۳ روز باید بگذره چون من میخواستم برم ای یو ای گفت ۳ روز قبل و به نظرم اکه خیلی زمان ...

امروز که سونو روز10 سیکل رفتم یه فولی 16با دو تا 10 داشتم به نظرت اون دوتا رشد میکن یا نه همین یه دونه به دردم میخوره😕

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
[QUOTE=168338743]من رفتم اداره بهداشت گفتم نوبت دارم دفترچم که مهر رویان داشت نشون دادم. رییس اداره ...

عزیزم منم می خوام برای رفتن به دکتر که یه شهر دیگه اس از فرمانداری نامه تردد بگیرم، میگم شما راحت تونستین تردد کنید؟ دوربین دیگه براتون جریمه ننداخت؟ آخه میگن نامه میدن ولی ممکنه دوربین رصد کنه و جریمه کنه! بعد باید بری جریمه رو حذف کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست