2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داده بودم عزیزم. خودم همون اول بهش گفته بودم برام با کاریوتایپ نوشته بود

ببخشید عزیزم قبلا سقط داشتین که این آزمایش ها رو دادین؟

هزینه اش چقدر شد؟ 

آخه من با اینکه خودم به دکترم پیشنهاد دادم گفت بارداری اول لازم نیست

امروز خیلی به یادت بودم خدا رو شکر توکل به خدا به سلامتی جوجه ها رو بغل میگیری 

فدات شم انشاله.من ریداکتمو پیش دکترفاطمه رحیمی تو محب یاس انجام دادم خیلی دکتر خوبی بود.رفتم پیش دکتر مشفقی تومرکز ناباروری امید همون که مطبش پیشمطب دکار آل یاسین هست.خیلی دکترخوبی بود ولی ترسید چون ۳تا بود و جنین پایینی Ntبالا داشت باید اونو ریداکت میکرد فرستاد پیش استادش.دولتی هم بود خیلی خوب شد.گفتم شاید به درد کسی خورد این مطلبم

مبارك باشه عزيزم و انشالله دو تاشونو صحيح و سالم به بغل بگيري دفعه چندم بود انتقال ميدادين و مشكلتو ...

فدات شم عزیزم.دوبار تو شهرستان انجام دادم یه بارمنفی یه بارهم سقط شد بار اول تو مام انجام دادم مثبت شد۳تاشم گرفت

عزیزم یه زحمت میکشی برام کامل و با جزئیات  1.مشکل خودت  2.مشکل همسرتون 3.آزمایش هایی که ...

۱. ۳۶ سالمه. ذخیره تخمدانم ۱.۷ بود اینسری شده  ۱.۴. دکتر آل یاسین میگفت تخمدانهات کوچیکه. کلا به داروهای تحریک تخمدان جواب نمی دهند زیاد. پریودم منظمه بین ۲۵ تا ۲۸ روزست و ۷ روزه. موقع پانکچر برام سرم مترونیدازول زدند نمی دونم آندرومتریوز دارم یا نه باید پیگیری کنم چون تابه حال چند بار سونو شدم و دکتری درباره رحمم مشکلی رو انعکاس نداده.

سی دی مارکر ۱۹ بالا بود پروتیین اس پایین. Mthfr هم هومو، pai-1 هترو.

۲. همسرم واریکوسل داره ولی این سری بعد خوردن چند ماه ال کارنتین و سلن پلاس درصد مورفولوژیش ۳ درصد شده بود و حرکت سریع اسپرم ۲ درصد. تعداد کل ۴۵ میلیون و نهایی بیست و پنج ملیون. اورولوژ می گفت خوب شده نتیجه ش و مورفولوژیش یک درصد اگر بیشتر بشه بهتره. حجم: ۶ دهم میلی لیتر

۳. آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم

ایمنی انعقادی

عکس رنگی رحم چندماه پیش دادم مشکلی نداشت.

پاپ اسمیر چند ماه پیش (یکی از عفونتها متوسط بود)

اسپرم و  همسر dfi

آزمایش تیرویید و Amh 

دو ساله کم و بیش هر روز تقویتی و مولتی ویتامین استفاده می کنم. چهار ماه اینوفولیک و اووبوست هم اضافه شده و کیوتن و روغن ماهی.

۴. چهار پنج دوره تحریک تخمدان: با لتروزول و یک دوره با سینالف که هر بار فقط یک فولیکول بالغ داشتم.

یکبار پانکچر و یک بار انتقال: چهار تا فولیکول داشتم با روزی ۳۰۰ ml تزریق آمپول پرگوریس. دوتا تخمک شد و سه تا جنین. بعد از پنج روز دو تا پرکامپکت و یدونه سه روزه گرید آ هشت سلولی، هر سه را انتقال دادم و منفی شد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدات شم انشاله.من ریداکتمو پیش دکترفاطمه رحیمی تو محب یاس انجام دادم خیلی دکتر خوبی بود.رفتم پیش دکت ...

به سلامتی عزیزم خوبه که خیالت راحت شد 

سه قلویی ریسکش خیلی زیاده 

راستی مگه شما مام نبودی؟ اونجا ریداکت نمیکنن یا خودت خواستی جای دیگه بری؟ 

ازروز چند بیبی چک زدی یا مستقیم رفتی ازمایش؟

این سری تحمل کردم بی بی چک نزدم روز دوازدهم رفتم آزمایش بعدش دوتا زدم ازش انتقام گرفتم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
این سری تحمل کردم بی بی چک نزدم روز دوازدهم رفتم آزمایش بعدش دوتا زدم ازش انتقام گرفتم😅

خيلي كار خوبي كردي انتقام همه مونو گرفتي 😂😂انشاالله قسمت من و مابقي عزيزان

عزیزم منم‌ بهشون جواب داده بودم که نه خدارو شکر سالمن. بدون اینکه بدونم مطمئن بودم خدارو شکر مشکلی ن ...

الهی قربونت برم خواهر جونم.....ایشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده.....عزززیزم بهت دعوت دوستی میدم بی زحمت  قبول کن 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم کار نکردم که. فقط آزمایشای خودت و همسری کامل باشه که وقتت تلف نشه عزیز دلم. انشالله به زودی زو ...

وای چه خاله مهربونی.😍ایشالله که آرزوهای همه مون تبدیل به واقعیت بسه....نی نی تو هم سالم بیاد بغلت ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببخشید عزیزم قبلا سقط داشتین که این آزمایش ها رو دادین؟ هزینه اش چقدر شد؟  آخه من با اینکه خو ...

نه عزیزم دیگه جنین ندارم.

هزینش با کاریوتایپ خودم و همسرم چهار ملیونو چهارصد شد. نه من سقط نداشتم خودم خواستم آزمایش بدم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈