2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
نمی دونم چکار کنم وسواس افتاده تو سرم با اینکه می دونم بیشترش دست من نیست اما چون کنترلی رو اوضاع ند ...

نه عزیزم این فکرا رو از خودت دور کن و دیکه فقط به چیزای خوب فکر کن بنظرم باید با دکتری ادامه بدی که بهش اطمینان داشته باشی که دیگه از این فکرا نکنی گلم. باید تو این مسیر به دکترامون اعتماد کنیم چاره  دیگه ای نداریم که تو هرکاری از دستت برمیومد مطمئنا کردی باقیش خدا و دکتره. من که کلا میگم همش خدا که اگر خدا بخواد غیرممکن هم ممکن میشه توکل بخودش بکن عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم چکار کنم وسواس افتاده تو سرم با اینکه می دونم بیشترش دست من نیست اما چون کنترلی رو اوضاع ند ...

دقیقا مثل بار اول من که کلی سول نوشتم رو برگه و رفتم پیش دکتر از شانس کجم برگه سوالام تو حجم  پرونده ناباروریم که دیگه دیکشنری شده گم شد دکترم اصلا به حرفام گوش نمیداد و فقط کار خودشا میکرد .سه کاربار پشت سر هم نوبتشا گرفتم دکتر کلانتر از بس رفتم پیشش دیگه میشناخت منا اخلاقش خیلی خوبه کلی روحیه گرفتم.

ولی باید باور کنیم همه چی دست خداست.

خواهر شوهرم برا دختر دومش باردار بود کلی دارو و ورزش کرد سقط بشه نشد که نشد اگه خدا بخاد معجزه میشه و از دست دارو نجات پیدا میکنیم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه عزیزم این فکرا رو از خودت دور کن و دیکه فقط به چیزای خوب فکر کن بنظرم باید با دکتری ادامه بدی که ...

من نمیگم دقیق خودتو بررسی نکنیا اتفاقا اینسری به هرچیزی که شک داری بررسیش کن هر آزمایشی لازم بود از نظر دکترتم انجام بده که با خیال جمع بری ایشالله برای انتقال بعدیت انشالله که چیز خاصی نیست و اینسری مامان میشی عزیزم.

نه عزیزم این فکرا رو از خودت دور کن و دیکه فقط به چیزای خوب فکر کن بنظرم باید با دکتری ادامه بدی که ...

توکل به خدا. آره شاید باید دکتری پیدا کنم که اعتمادمو جلب کنه تا اینقدر سردرگم نباشم. ممنونم ازت سرتو درد آوردم با حرفام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

منم به خاطر سوالام میخوام دکترمو عوض کنم احساس میکنم اصلا خوب به آزمایشام و عکس رنگیم نگاه نکرد میخوام دکتر دیگه ای هم پروندمو ببینه کلا و ببینم نظر اون چیه راجع به منو پروندم

توکل به خدا. آره شاید باید دکتری پیدا کنم که اعتمادمو جلب کنه تا اینقدر سردرگم نباشم. ممنونم ازت سرت ...

خواهش عزیزم این چه حرفیه ما اینجاییم چون همدردیم و اینجا میتونیم دردو دل کنیم حرفامونو بزنیم هیچکس اندازه ماها که تو این پروسه هستیم مارو نمیفهمه . دیگه خودتو با فکر و خیال ناراحت نکن خدا خودش شاهده که تو تلاش خودتو کردی و چیزی کم نذاشتی پس خودتو سرزنش نکن.

زینبی جان من الان اگر بخوام دوباره وارد سیکل بشم پیشنهاد می کنی چه چیزهایی رو بررسی کنم برای ش ...

عزیزم یه زحمت میکشی برام کامل و با جزئیات 

1.مشکل خودت 

2.مشکل همسرتون

3.آزمایش هایی که انجام دادین

4.درمان هایی که انجام دادین و تعداد دفعات رو بگی مثلا دو بارiui و یک انتقال 

آره عزیزم گفتم که دوفاستونو ۱۲روزه تموم کردم و پریود نشدم و دومین پریود بعد پانکچرمه گفت دوتا پروژست ...

ببین من حس میکنم از خودش گفته و همون دو سه روز دیگه صبر کن 

یا با خود دکتر صحبت کن تلفنی

ای جانم خداروشکر عزیزم خدا نگهدارشون باشه 😍 منم با دکتر علیرضایی وقت گرفتم لطفا برام دعا کن همه چی ...

فدات شم عزیزم.انشاله حتما نتیجه میگیری.خدا خودش کمک حال همه باشه انشاله

خواهش عزیزم این چه حرفیه ما اینجاییم چون همدردیم و اینجا میتونیم دردو دل کنیم حرفامونو بزنیم هیچکس ا ...

ممنونم عزیزدلم. 💙💙💗💗

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه هیچی متاسفانه نداده بودن. شاید خودم مقصرم باید یادآوری می کردم. روز انتقال وقتی بهش گفتم پردونیزو ...

نه عزیزم تو اصلا مقصر نیستی خودت رو سرزنش نکن

اونا دکتر و متخصص هستن اگر قرار بود خودمون بدونیم که دکتر نمیرفتیم 

بازم جنین دارین؟