2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام بچه ها من روز پانزدهمم بود، جوابم منفی شد. ممنونم از انرژیهای مثبتی که خیلیهاتون بعد بی بی چک ...

خیلی متاسف شدم.

من بعد منفی شدنم خودمو باختم.

یه سال بعد دوباره شروع کردم. 

امیدوارم سری بعد موفق بشی🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز پانزدهمم بود، جوابم منفی شد. ممنونم از انرژیهای مثبتی که خیلیهاتون بعد بی بی چک ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم

توکلت به خدا باشه انشالله دفعه بعد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم امروز روز ۷ هستم دقیقا همین علائمو دارم ولی سینه هام اصلا درد نداره بر خلاف سری قبل که سینه هام ...

به علایم توجه نکن اصلا. بدن هر کس با نفر بعدی فرق می کنه. من اولین بارم بود عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیلی متاسف شدم. من بعد منفی شدنم خودمو باختم. یه سال بعد دوباره شروع کردم.  امیدوارم سری بعد ...

ممنون عزیزم. راستش من یجوری هستم اینطور وقتها بعد مدتی سوگواری دوباره بلند میشم و ادامه می دم. منتها الان یکم شک دارم که باهمون دکتر قبلیم برم یا نه.

بازم جنین داری؟ توکلم به خداست دیگه جنینم ندارم همسرم هم فکر نمیکنم دوباره قبول کنه این راهو برم.

نه من به زور چهارتا فولیکول داشتم که سه تا جنین شد همروهم انتقال دادن. ایشالا همین دفعه میشه فکرای مثبت کن.

منم امروز روز ۷ هستم دقیقا همین علائمو دارم ولی سینه هام اصلا درد نداره بر خلاف سری قبل که سینه هام ...

یکی از دوستام هفته پیش تستش مثبت شد خدارو شکر. اما تو این ۱۴ روز هیچ علایمی نداشت.

ببین چون دیشب خون روان بوده میگم بهت پریود بوده و اینکه این ماه هیسترو شدی

زینبی جان من الان اگر بخوام دوباره وارد سیکل بشم پیشنهاد می کنی چه چیزهایی رو بررسی کنم برای شکست انتقالم. سه تا جنین بیشتر نداشتم که همرو انتقال داده بودم. آزمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ هم دادم قبلا.

متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا بزودی نتیجه بگیری گلم

ممنونم عزیزم. تو هم همینطور. راستی پیش عارفی میری بازهم؟