2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
ممنون عزیزم. راستش من یجوری هستم اینطور وقتها بعد مدتی سوگواری دوباره بلند میشم و ادامه می دم. منتها ...

من نه تنها دکتر بلکه مرکز درمانیم رو هم عوض کردم.

امروز روز ۶ انتقالمه. خدا کنه اینبار خدا برام بخواد. دیگه جنین ندارم اصلا.

من نه تنها دکتر بلکه مرکز درمانیم رو هم عوض کردم. امروز روز ۶ انتقالمه. خدا کنه اینبار خدا برام بخو ...

انشالله همین دفعه مامان میشی. کجا میری شما؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمرجون. متاسفانه امروز روز ۱۵ آزمایشم منفی شد. الان هرچی زنگ میزنم مطب و بیمارستان کسی بر نمی د ...

ای واای واقعا ناراحت شدم من خیلی اطلاعات کاملی ندارم عزیزم که راهنماییت کنم بیمارستان بهمن هم کسی جواب نمیده یعنی؟ ای وای خیلی خیلی ناراحت شدم عزیزم کاملا با تمام وجود درکت میکنم الان ایشالله دفعه دیگه باهم دیگه مثبت بشیم مادر بشیم عزیزدلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای واای واقعا ناراحت شدم من خیلی اطلاعات کاملی ندارم عزیزم که راهنماییت کنم بیمارستان بهمن هم کسی جو ...

فدای تو انشالله عزیززم. برای من تو دفترچم دو تا آزمایش نوشته بود یکی امروز یکی دوشنبه. ولی عدد بتام انقدر کمه که دیگه خودم داروهامو قطع کردم. بر نمی دارند متاسفانه. راستی سمرجان تو دیگه پیش عارفی نمی ری؟ من شک دارم مجدد برم پیشش. فقط دلم می خواد یک جلسه برم نظرشو درباره شکست انتقال بدونم. به تو چیزی نگفت؟

فدای تو انشالله. برای من تو دفترچم دو تا آزمایش نوشته بود یکی امروز یکی دوشنبه. ولی عدد بتام انقدر ک ...

من میخوام یه جلسه برم مرکز مام که اگه ایشالله خوشم اومد اونجا ادامه بدم چون بچه ها اینجا میگن جنین شناس مام خیلی خوبه و دستگاهاشونو... بخش مهم آی وی اف هم جنین شناسشه فکر کنم راستش نه دکتر عارفی هیچی نگفت و منم نرفتم بعد منفی شدنم اون که توضیحی نمیده به طور کلی هم که میگن آی وی اف چهل درصد احتمال مثبت شدن داره که خوب متاسفانه خدا اینسری برامون نخواسته یه تجربه که من تو این مدت توی پروسه آی وی اف بدست آوردم اینه که باید از دکترت حس خوب بگیری و آرامش. حالا من یه جلسه مام میرم اگه از روند اونجا خوشم نیمد دیگه نمیدونم چه تصمیمی باید بگیرم فعلا..

بهش گفتی دوفاستون داشتی و تازه تمام شده؟؟؟ 

آره عزیزم گفتم که دوفاستونو ۱۲روزه تموم کردم و پریود نشدم و دومین پریود بعد پانکچرمه گفت دوتا پروژسترون بزنم میگم به نظرت بزنم؟ اگه بزنم چند روز بعدش پریود میشم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم چه فرقی میکنه اگه با آمپول پریود بشی مشکلی پیش نمیاد خلاصه باید دیواره رحم بریزه دیگه

آره عزیزم فقط میگم نکنه بعد آمپول طول بکشه باز؟ شما میدونی چند روز بعد زدنش پریود میشیم؟

فدای تو انشالله عزیززم. برای من تو دفترچم دو تا آزمایش نوشته بود یکی امروز یکی دوشنبه. ولی عدد بتام ...

برای منم دو تا آز نوشته بودن راستش نمیدونم که باید آز دوم هم شما بدی یا نه برای من مشکوک بود و آز دوم و بعد سوم هم دادم ولی تو مورد شما نمیدونم. دم اذان الان کلی دعات کردم دوست عزیز که ایشالله سری بعدی هرجا که به صلاحت بود ادامه بدی و موفق بشی و دیگه هرگز طعم شکستو نچشی. راستش همسرم وقتی منفی شدم حرف قشنگی زد گفت ما از اولشم میدونستیم همه چی پنجاه پنجاس و وارد این مسیر شدیم پس غصه نخور بازم ادامه میدیم انشالله که خدا حاجت دلمونو زودتر بهمون بده. واقعام تو ای وی اف همچی پنجاه پنجاس عزیزم انشالله خدا حاجت دل شما و تمام چشم انتظارا رو هرچه زودتر بده.

فدای تو انشالله عزیززم. برای من تو دفترچم دو تا آزمایش نوشته بود یکی امروز یکی دوشنبه. ولی عدد بتام ...

اکثرا با یه بار منفی شدن کار خاصی نمیکنن .جنین ها تون کیفیتش چطور بود؟ ذخیرتون چند بود؟

حتما سه چهارماه قبل از شروع سیکلت حتما تغذیه سالم و ورزش و مکمل استفاده کن واقعا تاثیر داره تو پانکچر و تعداد و کیفیت تخمک.

خدایا شکرت
من میخوام یه جلسه برم مرکز مام که اگه ایشالله خوشم اومد اونجا ادامه بدم چون بچه ها اینجا میگن جنین ش ...

متاسفانه دکتر عارفی با وجودیکه دکتر خوبی هست ولی خیلی اوقات اصلا وقت برای مراجع کننده نمی گذاره و هیچگونه توضیحی هم نمی ده. به من فراموش کرده بود پردونیزول بده و خودم یادش انداختم اونم بعد از انتقالم. حالا پس تو مام رفتی لطفا نظرتو بگو . من برام مهمه یکی باشه وقت بزاره و بررسی کنه. عارفی اصلا رحم منو پیش از سیکل بررسی خاصی نکرد. روز پانکچر یکی از پرستارها گفت احتمالا آندرومتریوز دارم. می خوام حداقل قبل شروع دوباره سیکل این موارد دقیق بررسی بشه، شاید فقط بخاطر احتمال شکست این روش نباشه و رحمم مشکلی داشته. 

نمی دونم باید پیش چه کسی برم. تاحالا پیش هر دکتری رفتم سرشون شلوغ بوده و فرصتی برای بررسی دقیق این چیزها نداشتند.

یکی از دوستام هفته پیش تستش مثبت شد خدارو شکر. اما تو این ۱۴ روز هیچ علایمی نداشت.

خداروشکر ان شاءالله قسمت همه دوستان

من دفعه پیش خیلی علائم داشتم ولی اینبار نه خدا خودشه به دلمون رحم کنه مخصوصا من که همسرم اتمام حجت کرده اینبار آخر هست.

خدایا شکرت

عزیزم خیلی متاسفم من منتظر خبرت بودم ان شاالله دفعه بعد حتما مامانی

شما سه تا سه روزه انتقال داده بودین؟ گریدشون چی بود؟

به علایم توجه نکن اصلا. بدن هر کس با نفر بعدی فرق می کنه. من اولین بارم بود عزیزم

انشالله سری بعد مثبت میشید منم بار اولمه انتقال دادم امروز ۱۰روزه اصلا امیدی ندارم مثبتم‌شم سینه و کمرو زیر دله من خیلی درد میکنه