2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
منم تعریفشو شنیدم خوبه ولی اینکه بیخبر یه دفعه میرن خارج براتون استرس آور نیس؟  چون خیلیا بودن ...

راستش خداروشكر واسه منو چون ميدونست كي مي خواست بره سيكلمو زودتر شروع كرد و خداروشكر انتقال و انجام داد حالا تا خواست خدا چي باشه 

جزء اين مورد واقعا راضي هستم ازشون خيلي دقيقا و وقت ميذارن موقع ويزيت

خانما امروز روز ۷ انتقال دادم از دیروز سرمعده م انگار یه چیز گیر کرده و سردل کردم.از چیه واقعا اعصابمو ریخته بهم؟؟؟

جای آمپول پروژسترونا هم انقد میخارن و سفت میشن ...

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلمی مرسی اما اخه چون صبح تاحالاخونریزی ندارم هنگ کردم

عزیزم فک کنم بستگی به امروزت داره

چون دکتر من میگه یه پد که میذارین تقریبا باید خیس بشه که بگیم خونریزی پریودی

زنگ بزن مطب بپرس مطمئن شو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای عزیزم، مرسی از راهنماییات. ترسیدم     راستی ممکنه حس آدم لحظه ای عوض شه؟ دیشب با کمک ...

سعی کن دیگه زعفرون استفاده نکنی . دقیقا دوست داری یه غذایی رو بخوری وقتی میاد جلوت حالت بد میشه و نمیتونی بخوری ولی سعی کن وعده های غذاییتو زیاد و اندازشونو کم کنی کمتر اذیت میشی . چرا بترسی ؟ میگذره فقط به خودت سخت نگیر همین . من با تخم مرغ و شیر هم حالم بد میشد . تخم مرغ الان کم میتونم بخورم ولی با دیدن شیر حالم بد میشه چه برسه به خوردنش

خانما امروز روز ۷ انتقال دادم از دیروز سرمعده م انگار یه چیز گیر کرده و سردل کردم.از چیه واقعا اعصاب ...

من با سرسوزن سرنگ های ۱۰ میلی لیتر میزنم که خیلی بلند هستن نه خارش دارم نه اینکه درد دارم دو سه روز اول که با سرسوزن کوتاه میزدم هم خارش داشتم هم سفت شده بود.

خدایا شکرت
سلام عزیزم تا دو سه روز دیگه پریود میشی نگران نباش 😉 😉 😉 

میگم عزیزم من زنگ زدم مطب از ماما پرسیدم گفت دوتا آمپول پروژسترون بزن تا پری بیاد ولی من دوست ندارم با آمپول پری شم میخوام خودش طبیعی بیاد به نظرت چیکار کنم بزنم یا نه؟ بعد اینکه چند روز بعد زدنش پریود میاد؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام دوستان

امروز روز۶ انتقال هستم. اماهیچ علايمي ندارم

بار اول ٢ سال پیش انتقالم منفی شد. لطفا دعا کنید اینبار جواب بگیرم. این ۱۴ روز بعد انتقال خیلی دیر میگذره😪

میگم عزیزم من زنگ زدم مطب از ماما پرسیدم گفت دوتا آمپول پروژسترون بزن تا پری بیاد ولی من دوست ندارم ...

عزیزم چه فرقی میکنه اگه با آمپول پریود بشی مشکلی پیش نمیاد خلاصه باید دیواره رحم بریزه دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم. خوبی؟ بهتر شدی خانومی؟

سلام گلم

آره‌عزیزم

ازدیروز‌دیگ‌ندیدم🙈🙈

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
لی لا جون سلام عزیزم یه سوال داشتم اگربتونی کمکم کنی ممنون میشم من بیست وسوم سیکلم خراش دادم بعد ...

ببخش‌‌من‌جواب‌میدم

تاکامل‌خونریزی‌اتفاق‌نیافتاده‌‌قرص‌توبخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام بچه ها

من روز پانزدهمم بود، جوابم منفی شد. ممنونم از انرژیهای مثبتی که خیلیهاتون بعد بی بی چک منفی برام داشتید. امیدوارم هیچ زنی این مسیر سختو طی نکنه و خیلی زود جواب بگیره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خدارو شکر. بیشتر مراقب خودت باش عزیزم

باشه‌عزیزم

فدات

اره عزیزم من جنینام گرید بی بودن. مثبت شدن یا نشدن به گرید نیست خدا بخواد همه چی تمومه. خیلی ها با گ ...

خدا رو شکر برام دعا کن انتقال جنین دارم ماه بعد مثبت شم 

کجا انتقال دادین؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج