2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام بچه ها کسی با گرید b انتقال جنین داده مثبت باشه؟؟؟

اره عزیزم من جنینام گرید بی بودن. مثبت شدن یا نشدن به گرید نیست خدا بخواد همه چی تمومه. خیلی ها با گرید سی باردار میشن اونم دوقلو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هنوز نرفتم برا انتقال دوم  چهارشنبه نوبت هیسترو دارم  ماه بعد اگه خدا بخواد انتقال م ...

عزیزم هیسترو کردین ؟

هزینش چقدر شد 

و نتیجه چی شد؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان کسی غیر از پاشا جون با دکتر فریبا حیدری کهن ivf انجام داده؟ میدونم دکتر خوبی هستند اما ...

عزیزم شما باردارین شدین مگه نه 

یادمه جواب ازمایشتون مثبت شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من کم کم اون حس تهوع و سنگینی معده و اینا داره میاد سراغم. از دیروز عصر اینجوری ام.. نون و پنیر یا ن ...

دقیقا اول بی اشتها و بی میل میشی بعد طوفانی میشه😖 قرص دمیترون خوبه جلوی تهوع رو میگیره تا یه جایی تاثیر داره فقط خوردی مواظب یبوست هم باش بعد ببین چیا بهت نمیسازه اونارو از خودت دور کن و نخور . لزوما خوردنی هم نه هرچیزی میتونه باشه مثلا من بوی مایع دستشویی و مایع ضدعفونی کننده دست به شدت حالمو بد میکرد . هرچیزی که هست دور کن از خودت . نهایتا تا هفته چهارده هست بعدش خوب میشی

دقیقا اول بی اشتها و بی میل میشی بعد طوفانی میشه😖 قرص دمیترون خوبه جلوی تهوع رو میگیره تا یه جایی ت ...

وای عزیزم، مرسی از راهنماییات. ترسیدم   

راستی ممکنه حس آدم لحظه ای عوض شه؟ دیشب با کمک همسرم داشتیم قیمه درست میکردیم برای ناهار امروز. من حالم داشت از بوی لپه بهم میخورد. حتی یه ذره خواستم زعفرون بریزم بدم اومد از بوش. دیشب به نظرم قیمه مون افتضاح شد. اما الان خوردم مشکلی نداشتم!

سلام ممنونم خانمي ، شما چطوري ؟ آخرين سونو ٣١ هفته و ١ روز بودم ولي توي سونو نوشته ٣٢ هفته كه وزن ني ...

ای جونم ماشالله یعنی تو سونو آخرت ۱ هفته جلوتر بود؟ الان چند هفته ای؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای عزیزم، مرسی از راهنماییات. ترسیدم     راستی ممکنه حس آدم لحظه ای عوض شه؟ دیشب با کمک ...

اره منم همین طوری میشم .مثلا الان دلم ماهی میخواد .شوهرم درس میکنه میاره رو سفره بوش رو که احساس میکنم حالم بد میشه نمیتونم بخورم. یا یه دفعه میبینی شیر دوس دارم ده دقیقه بعد میبینمش حالم بد میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
لی لا جون سلام عزیزم یه سوال داشتم اگربتونی کمکم کنی ممنون میشم من بیست وسوم سیکلم خراش دادم بعد ...

عزیزم فکر کنم روز اولت حساب میشه. @زینبی_بابا   میشه شما هم پست دوستمون رو بخونی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام

امروز روز دوم پریودم بود رفتم دکتر سینافکت رو قطع کرد داروهای جدید داد

آزمایش هم نوشت گفت تست کرونا بده جوابش اومد تلفنی خبر بده اگر مثبت باشه داروهات رو ادامه ندی 

پنج شنبه دوباره باید برم 

فکر کنم در کل اوضاع خیلی خوب نبود چون گفت همسرت هم باید آزمایش بده اما بزار تا پنج شنبه ببینیم اوضاع فولیهات چطوره اگر رشد داشتن بعد برای اون ازمایش بنویسیم

اول امیدم به خدااست و بعد دعای شما دوستان

سلام خانمي من 8 روز هست که انتقال دادم، ديروز و امروز خيلي درد دارم زير شکمم، شما اينجوري نبوديد؟ ع ...

سلام عزیزم، به سلامتی انشاالله که مثبت میشی

اگه منظورت درد پریودیه کاملا طبیعیه بخاطر داروهاست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...