2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم مبارکتون باشه الهی  من یه سوال داشتم  میگن مثلا نزدیک پونزده میلیون آی وی اف ...

عزیزم شما اول ویزیت میشی آزمایش‌های تکمیلی مینویسن برات. اینا بخشی از هزینه است. 

وقتی قرار بر ivf شد مکررا سونو میشی و دارو میگیری. که خوب داروها و سونوها هزینه بره. 

برای روز پانکچر یه چیزی حدود ۶-۷ تومن احتمالا هزینه عمله

بعلاوه تست کرونا هم باید بدی جدا که اینم هزینه اضافی جدید. 

بعدش انشالله اگه تخمک زیاد باشه و جنین زیاد تولید شه بسته به تعدادش و نوع انتقالتون که فرش هست یا نه اینا باید فریز شن که هزینه داره. 

بعدش هر وقت بخواهید انتقال بدین مجدد دارو و سونو و هزینه خاص خودش. 

اگه فریز باشه شما ممکنه برای انتقال نیاز به تست کرونای جدید داشته باشید. 

از فریز دراوردن و احتمالا کشت بلاست مجددا هزینه اش جداست. 

انتقال هزینه اش جداست. 

بعد انتقال هم باز داروهای جدید داری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ک جواب دادی.برای هر بار انتقال ۱۵ ملیون هزینه میشه؟مشکل شما برای نازایی ثانویه چیه؟انشاله این ...

خواهش‌میکنم‌گلم

نه‌عزیزم‌‌۱۵‌تومن‌تقریبی‌که‌میگم

همه‌هزینه‌هارودادی..جنین‌هات‌فریز‌شده

براهربارانتقال‌۲تا۳‌میلیون‌هزینه‌میکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خيلي وقته برگشتن البته دوباره دي ماه و نيستن

من قبلا پیششون رفتم بعد که میخواستم برم تو سیکل انتقال رفتم دیدم هیچکس نیست و در بسته بی خبر از مریضاشون یهو گذاشتن رفتن اینش خیلی بده که بازم دارن میرن یهو کار یه مریض بنده خدا نصفه کاره میمونه

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت برم الهی نه خدارو شکر هیچ بیماری تدارم سالمم.......بازم ازت ممنون گلی جونم......

عزیزم منم‌ بهشون جواب داده بودم که نه خدارو شکر سالمن. بدون اینکه بدونم مطمئن بودم خدارو شکر مشکلی نداری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای فدات شم عزیز دلم چقدر تو ماهی ....ایشالله خدا نینیت برات حفظ کنه و هرچی از خدا میخوای بهت بده مه ...

عزیزم کار نکردم که. فقط آزمایشای خودت و همسری کامل باشه که وقتت تلف نشه عزیز دلم. انشالله به زودی زود مامان یه دو قلوی شاد و خوشگل و شیطون میشی عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واي جدي  چه پيغام خوبي دادي بهم عزيزم انشاالله هر چي از خدا مي خواي بهت بده

قربونت😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم يعني ٤ تا انتقال قبلي اصلا مثبت نميشدي ؟  مشكل شما هم آندومتريوزه ؟

نه عزیزم هر چهار بار منفی شدم

آندومتریوز نه فقط لوله هام بستست لاپارا کردم گفتن باز نمیشه، البته قبل از عملم دکتر گفت لوله هات کلا به درد نمیخورن😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم مبارکتون باشه الهی  من یه سوال داشتم  میگن مثلا نزدیک پونزده میلیون آی وی اف ...

سلام عزیزم، ممنون❤انشاالله قسمت خودت به زودیه زود😍

ببین بستگی به مرکزت داره خصوصی بری یا دولتی، من دولتی رفتم که طرح تخفیفی داشت هزینم خیلی نشد مثلا شما برای یه بار تخمک کشی و انتقال با هزینه دارو و سونو تقریبا 4تومنی هزینت میشه ولی خصوصی همون 15 به بالاست که اونم فکر کنم برای یه دور کامل باید باشه یعنی پانکچرو انتقال

اگه جنین زیاد داشته باشی برات فریز میکنن که هزینه ی فریز برای یکسالو ازت میگیرن اگه خدایی نکرده انتقال منفی بشه سریه بعد فقط هزینه ی انتقال و ویزیتو سونوهای قبلشو باید داد ولی اگه کسی جنین نداشته باشه باید دوباره بره تو سیکل پانکچرو از اول هزینه ها شروع میشه

بله یه تخمکم ممکنه جنین بشه بستگی به کیفیتش داره و البته کیفیت اسپرم

خدا بزرگه عزیزم من به خوابمم نمیدیدم باردار بشم ولی خدا خواست و شدم، حتما برای شما هم میخواد فقط صبر داشته باش و امید❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40