2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر طب سنتی من گفتم بچه دار نمیشم و به خاطر چسبندگی لاپاراسکوپی شدم و بهش گفتم کمردرد دارم و لکه بی ...

عزیزم انشالا خدا خودش کمک کنه، انشالا خدا جواب سختی هایی رو که کشیدی زود بده عزیزم توکل به خدا کن 

بیاید هر روز با انرژی مثبت روز رو شروع کنیم، خدایا شکرت برای همه چیزهایی که به ما دادی، خدایا میدونیم که هیچ بنده ای رو دست خالی از درگاهت رو نمیکنی، ما هم هر روز به امید بهترین هایی که برامون در نظر داری شکر گزار هستیم، الهی آمین 

دکتر طب سنتی من گفتم بچه دار نمیشم و به خاطر چسبندگی لاپاراسکوپی شدم و بهش گفتم کمردرد دارم و لکه بی ...

اهاچه دکتر خوبی بوده .....پس شما لاپروسکوپی هم کردی؟......خوب به دکترت بگو ال دی بهت نمیسازه خودش یه مشابهش رو بهت میده....فدات بشم الهی عزیز دلم .....ما همه مون تو این راه خیلی مشکلات داریم...یعنی کلا راه سختیه....خوب دیگه خدا هرگسی رو با یه چیزی امتحان میکنه...یکی رو باشوهر معتاد یکی رو با بچه مریص یکی رو بافقر خوب حالا مارم اینجوری امتحان کرده...من خیلی خوب میفهمم چی میگی چون خودم خیلی کشیدم همین دیروز چون به خاطر سنم جوابم کردن داشتم گریه میکردم....ولی مهم اینه که توکل به خدا کنیم و عقب نشینی نکنیم....چشم منم برات دعا میکنم...انشالله به شفاعت معصومین حاجت روابشی 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چرا میخوام عکس یونو بزارم بارگزاری نمیشه ؟😑😑

سایت خرابه برو تو گوگل اپلود عکس بعد لینکش رو کپی کن بزار اینجا

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم انشالا خدا خودش کمک کنه، انشالا خدا جواب سختی هایی رو که کشیدی زود بده عزیزم توکل به خدا کن&nb ...

ممنون عزیزم بابت انرژی مثبت و دعای خوشگلت 

من باید یه چند روز بگذره تا بتونم دوباره خودمو جمع و جور کنم 😔

حالا دوشنبه نوبت دکتر دارم ببینم چی میگه 

دعا کنید برام 🌷🌷🌷🌷

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اهاچه دکتر خوبی بوده .....پس شما لاپروسکوپی هم کردی؟......خوب به دکترت بگو ال دی بهت نمیسازه خودش یه ...

مررسی عزیزم 😍😍 انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

بله من لاپاراسکوپی کردم اونم دوبار ، دفعه دوم ۳ روز هم بستری شدم ولی احساس میکنم بیخودی عمل شدم ، چون هیچ فرقی نکردم ، من لکه بینی داشتم ، بعد لاپاراسکوپی هم لکه بینی ادامه پیدا کرد چون به خاطر تنبلی تخمدان بود 

که رفتم پیش دکتر طب سنتی بهم خون سیاوشان داد با قرص کمر لک بینیم قطع شد . جوری شده بودم که از این پریود به اون پریود ۳ روز پاک بودم ، دکترا که هیچی سر درنمیارن ، الانم بهم دارو داده میگه مشکلت ۳ ماه بیا حل میکنم طبیعی باردار بشی 

چه میدونم 

حالا همین که لکه بینی من خوب شده خداروشکر 

دوتا iui ناموفق و یکبار پانکچر و انتقال ناموفق

دوباره امسال پانکچر شدم والان میخاستم انتقال بدم که حسابی خدا حال منو گرفت 😑😑😑 واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم 

من شهرستانم  منم دو بار امپول زدن قبل بار سوم درد شدید داشتم که بردنم اتاق عمل باز خوبه شما بت ...

چقدر سختی کشیدی سها جون 😭😭😭

من با بتای هزار انقدر امیدوار بودم و ضربه دیدم شما سه هزار بودی ....😔

خدا اجر صبر و سختی که کشیدی ان شالله چند نی نی سالم و خوشگل و طبیعی یه جا بذاره تو دلت 💝💝💝

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
اهاچه دکتر خوبی بوده .....پس شما لاپروسکوپی هم کردی؟......خوب به دکترت بگو ال دی بهت نمیسازه خودش یه ...

عزیزم شما بودی که شماره واتساپ رویان رو میخواستی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم بابت انرژی مثبت و دعای خوشگلت  من باید یه چند روز بگذره تا بتونم دوباره خودمو جمع ...

چشم گلم....فدات بشم انشالله که دوشنبه با لب خندون میای خوش خبر مارم خوشحال میکنی😙

عزیزم شما بودی که شماره واتساپ رویان رو میخواستی ؟

سلام گلم....اره فدات بشم.....البته ترجیحم اینه که مرکز مام برم ....حالا ببینیم خدا چی میخواد

سایت خرابه برو تو گوگل اپلود عکس بعد لینکش رو کپی کن بزار اینجا

تلاشمو کردم ، ولی سردرنیاوردم دقیقا باید کجا برم اون لینک بردارم 🤭🤭🤭