2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
لیلا جونم راستش ناراحتم.... دیروز با مرکز مام صحبت کردم میگن به خاطر سن قبول نمیکنیم....دیگه نمیدونم ...

ببین بستگی به نظر دکتر داره. قبل اومدنت وقت بگیر، آزمایشای هورمونیت رو هم همه رو انجام بده که نخوای دوباره وقت تلف کنی. با دکتر صحبت کن بگو با مسئولیت خودت میخوای اینکارو انجام بدی. ایشالا که قبول میکنن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جان برا شما برا کنترل دوباره قندخون و تیرویید آزمایش نوشتن؟من چون مادرم دیابت داره میترسم منم ...

ملیکا جون من تحت نظر پزشک غدد هم هستم و هر ماه هم تیروئیدم و هم قند رو آزمایش میده. حتی اونبار بهم گفت از نظر ما قند خیلی مهمه تا پزشک زنان. یه بارم قند ناشتام 93 بود کلی نصیحتم کرد، حالا من از ترسم شیرینی اصلا نمیخوردم این هفته جوابم اومد قند ناشتام 74 بود. یه ذره خیالم راحت شده یه کوچولو حالا شیرینی میخورم. اوایل دی وقت دکتر زنان دارم احتمالا آزمایش قند رو اون روز برام بنویسه و تست تحمل گلوکز. 

عزيزم تبريك ميگم بابت انتقالت ،ان شاء الله به زودي مثبت بشي  يه سوالي دارم منم مريض عارفيم بهم ...

عزیزم جنینات فریز هستن یا فرش میخای انتقال بدی؟ 

مگه نرفتی بیمارستان بهمن کارت جنین بگیری اونجا تعداد جنین نوشته شده

راستش مال منو خاستن بلاست کنن که رشد نکرد انتقالم رو کلا کنسل کردن بنظرم بلاست نکن

خانما از دیشب نی نی ن تکون نمی خوره هر کاری می کنم اومدم بیمارستان برام دعا کنین البته صدا قلبشو شنی ...

حتما حالش خوبه عزیزم. این وروجک ها فقط سر به سر ما میخوان بذارن. از حالت بهمون خبر بده عزیزم

بحق پنج تن مامان شدی رفته  گلم با مورفو و dfiچند  میکرو کردی؟ اگر اشکال نداره میشه بگی چ ...

انشاله با دعای شما.عزیزم من اهدایی گرفتم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
شما به سلامتی سرکلاژم شدین اونوقت من هنوز نمیدونم طول سرویکسم چقدره😕😕😕 هرسری میرم دکتر میگم بهش ب ...

شادن جون این طول سرویکس انقد مهمه که خود دکترا حواسون بهش هست. مطمئن باش اگر غیر نرمال بود دکترت خودش بیشتر پیگیر بود. فقط اینبار  رو دستت یه علامت ضربدر با خودکار بکش که بپرسی و خیالت راحت شه

طول دهانه رحمته انشالله بعد از بارداری هفته ۱۲ به بعد بررسی میشه چنان چه کوتاه باشه زید ۳۰ میل باشه ...

پس چرا دکتر دیروز به من گفت الان مهم نیست و اندازه نمیگیریم. بهم گفت از ۱۸ هفته اندازه میگیریم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
یکی از دوستام که رویان میرفت میگفت یه زن ۵۰ و خورده ای ساله اونجا  آی وی اف کرده بود مثبت شده ب ...

راس میگی عزیزم خدا کنه اینطوری باشه...پس حتما قوانینشون عوص شده.....ایشالله خدا لبخند به روی لبت بیاره..شما شماره واتساپ دارین از رویان من باهاشون تماس بگیرم گلی جون؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۱۳ سیکل 

برا من سوال تا روز انتقال از کجا معلوم اندومتر مناسب باقی بمونه؟؟یعنی ممکن نیست بیش از حد رشد کنه؟؟

من روز ۱۱آخرین سونو رو رفتم اندومترم ۹ بود خوب بوده به نظرتون؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ملیکا جون من تحت نظر پزشک غدد هم هستم و هر ماه هم تیروئیدم و هم قند رو آزمایش میده. حتی اونبار بهم گ ...

چی شد که رفتی غدد؟.دکتر من برام اصلا آزمایش ننوشته.

من اکثرا لبام خشکه.امروز صبح دهنمم خشک خشک بود.نکنه قندم رفته بالا؟

خدایا شکرت  
سلام دوستان  خداروشکر اکثر قدیمیا مادر شدند  یک سوال : سرم ivig رو چند روز قبل از انتقال ...

عزیزم میگن بستگی داره دکترت باید تشخیص بده 

من دکتر گف 3روز قبل انتقال بزنم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...