2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

من امشب iui کردم. کسی میدونه اسپرم تا چه مدت داخل رحم میمونه؟ من بعد چهارساعت که رسیدم خونه نیاز به سرویس داشتم که حس کردم ازم ترشح خارج شد این یعنی دیگه اسپرم ها خارج شدن؟؟؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
بچه ها دی اف آی ۲۵ زیاده.

اره ۱۵ به بعد بالا میشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دو تا سوال روز انتقالم حساب میشه برای آزمایش؟ یعنی مثلا من شنبه انتقالم بوده، بعلاوه ۱۴ روزش ...

روز شنبه انتقال دادی دوتا شنبه بعدش ازمایش بده حتما

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من بی بی چک گذاشتم، منفی بود.😔 روز ۸ آذر انتقال داشتم. امروز روز دوازده میشه دیگه؟

دیشب یه کاربر با اینکه بتاش ۷۷ بود بیبی چکش منفی بوده رفت از داد دید دوبرابر شده ولی بازم بیبی چکش سفید بود اصلا بیبی نزن یه راست برو آزمایش عزیزدلم انقدم استرس نده به خودت

گفته بود ۱۴ روز بعد. امروز میشد روز دوازده. گفتم حتما نشون میده دیگه. تو دفترچه بنظرم اشتباهی زده ۲۴ ...

دکتر من به من گفته بود تا روز آزمایش به هیچ عنوان از بی بی استفاده نکن و من هم استفاده نکردم یه راست رفتم آز دادم و مثبت شد با وجودی که سالها حسرت بی بی چک مثبت به دلم مونده بود

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
ممنونم گلم. توکل به خدا. من با دکتر عارفی هستم. بیمارستان بهمن من چون تابحال تجربشو نداشتم نمیتونم م ...

عزیزمی.... من به دکتر عارفی ایمیل زدم جوابم رو داد دستش درد نکنه....حالا ببینم چی میشه....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
از همون روز انتقال حساب میشه دیگه؟ فردا روز سیزدهممه صبح برم آزمایش بدم بنظرت نشون میده؟

عزیزم شما باید آزمایش اول رو 22 و آزمایش دوم رو 24 آذر بدی عجله نکن

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
به سلامتی مبارک باشه، انشالا دوستان هم به زودی جواب بگیرن و مامان بشن، خیلی به انرژی آدم هم ربط داره ...

عزیزم دکترت کی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم شما تیکرت برای بارداری نیست؟ من فکر میکردم باردارین

گلم تیکرم مال قانون جدبه ...ایشالله با دعای شما گلای قشنگم به زودی خبر خوبو میارم... عزیزم  انشاله که نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت..

بچه ها کسی سینافکت استفاده کرده؟؟؟ دکتر بهم گفته روزی بیست واحد فقط یه ویال داده  یعنی برای ...

بله اون درب فلزیش رو درمیاری سرنگ رو از روی در پلاستیکی وارد میکنی به اندازه ۲۰ واحد 

خدایا شکرت