2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
رویان هستم از شمال میام فرمانداری نامه میده قبلا گرفتم

میگی به چه دلیل نامه میخوام؟ منم از تهران میخوام چندوقت برم خونه شمال دور از همه باشم اب و اوام عوض بشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
یه سوال ؟؟؟ شما که انتقال دادین آخرین سونو چندمین روز سیکلتون بوده؟؟

۱۳ سیکل 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من روز دوم انتقالم  براي يبوست بعد انتقال چه كار كنم؟؟ شيره انگور رو با آب شربت ك ...

من هر ۸ ساعت شربت mom میخورم

هروعده کنار غذات سالاد بخور با روغن زیتون 

نشاسته و غذاهای نشاسته دار بخور 

ادویه و گرمیجات و سقط اور نخور 

زعفرون و زرشک نخور 

میوه ام پخته بخور

انارم شبی یدونه بخور

مویز درحد ۲۰تا دونه بخور

بادوم درختی ۲۰تا دونه بخور

آب فراووووووووووون بخور 

بچه ها کسی سینافکت استفاده کرده؟؟؟ دکتر بهم گفته روزی بیست واحد فقط یه ویال داده  یعنی برای ...

سلام من هم از روز ۲۱ پریود دارم روزی ۲۰ واحد میزنم

گفتم روز ۲ یا ۳ پریودی برم برای داروها فعلا دو روزه ال دی تموم شده هنوز پری نیومده 

کدوم مرکز هستید انتقال چندمتونه

بیمارستان آبان دکتر طرازی انتقال دوممه

عزیزم روال این نامه چیه؟ مگه دوربین جریمه ثبت نمیکنه؟ نامه رو میشه به افسر نشون داد، دوربین‌ها چی؟

دوربین جریمه کنه پیام میاد ولی پیامی برای ما نیومد فیروزکوه جلومونو گرفتن نامه نشون دادیم و گفتن اگه جریمه شدین نامه رو ببرین راهنمایی رانندگی تا لغو کنن

خدایا شکرت
میگی به چه دلیل نامه میخوام؟ منم از تهران میخوام چندوقت برم خونه شمال دور از همه باشم اب و اوام عوض ...

من برای نوبت دکتر نامه گرفتم از  مرکز بهداشت و تایید فرمانداری. 

خدایا شکرت
زینبی جون منم فشار پایینم الان ۹ رو ۵ هستم ممکنه اواخر یهو بره بالا؟ شما اوایل پایین بود بعد رفت بال ...

آره من اوایل پایین بود، ماه 8 شد 11 روی 8

چند روز آخر هفته 36، یهو رفت 14 روی 10 

نمیگم بترسین، فقط میگم به خیال پایین بودن فشار نمک زیاد نخورین

خدا کنه امروز سونو همه چی خوب باشه. برام دعا کنین.  تهوعم نه هنوز همونطوره ولی اشکال نداره فدا ...

والا واسه ریفلاکس که هر چی غذا خشک‌تر بهتره

آب رو با هر چی میلیت میکشه قاطی کن، من با آبلیمو تازه قاطی میکردم 

ولی آخرش اگر خیلی اذیتی سرم بزن، 

بیمارستان آبان دکتر طرازی انتقال دوممه

عزیزم شما  از دکتر طرازی راضی هستی ؟ دوست من مشکل ایمنی انعقادی داره پانکچرش با دکتر قوامی بوده انتقالشو میخواد با دکتر طرازی ادامه بده ایشالا هم شماهم دوست من وهم همه ی منتظرا بهترین نتیجه رو بگیرین 😍منتطر خبر مامان شدنت هستیم 😍

سلام.ممنون‌میشم‌ جواب بدین.سفت شدن شکم‌‌‌‌‌ بعد از ۶روز انتقال جنین میتونه علایم بارداری باشه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
راستی خونه خودتی‌یا مادرتون؟ من خونه خودمم شوهرم رفت سرکار تای هفته دیگه من همش تو خونه تنهام البته ...

یاد دوران خودم میفتم من غریب بودم تا دو روز اول همسرم بود بعد تا 14 روز تمام استراحت مطلق بودم فقط تا دستشویی حتی حموم هم نرفتم البته الان دکترها نظرشون عوض شده میگن تا 3 روز استراحت نسبی ولی من تا 14 روز استراحت مطلق همدم من شده بود تلویزیون موبایل اندرویدی هم هنوز سال 94 نداشتم چقدر سخت بود برام 14 روز 400 سال گذشت واسم ولی بلاخره نتیجه صبرم رو گرفتم به لطف خدای مهربون 

ولی پارسال برای بچه دوم دوباره انتقال انجام دادم ولی همه چی تغییر کرده بود از پرسنل مرکز گرفته تا داروهایی که استفاده میکردیم گفتن تا 3 روز استراحت نسبی من هم همون 3 روز رو اونم نسبی استراحت داشتم ولی رفتم آزمایش بتا 8 بود دو روز دیگه بتا 2 شد متاسفانه

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪