2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اها پس ازمايشم همون روز هست من نميدونستم، عزيزمممم اشكالي نداره ايشالله سونوي بعدي هر دوتاتون باهم ...

عزیزم‌مطمئنم همه چی عالیه . من خودم یه مدت اینقد نگران بودم همش به نی نیم میگفتم عزیزم خوب رشد بکن که بتونی حسابی خودتو نشون بدی .همش میترسیدم نکنه رشدش متوقف شده باشه یا چیزیش باشه ولی خدا رو شکر همه چی خوب بود . این استرسا طبیعیه و تمومی نداره فقط باید کنترلش کنیم. ان شاالله از این استرسا و دل نگرانی ها قسمت همه دوستان. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام خانوما من روز دوم انتقالم  براي يبوست بعد انتقال چه كار كنم؟؟ شيره انگور رو با آب شربت ك ...

سلام پیشاپیش مبارک باشه مامان شدنتون.

یکی دوتا قاشق روغن زیتون بریز تو غذا ؛کیوی ؛انجیر بخور معذرت میخام اصلا زور نباید بزنی من ۴ روزه همش سوپ و مایعات میخورم با روغن زیتون خیلی موثره

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیش دکتر قوامی رفتم و با اولین انتقال مثبت شدم 

اره عزیزم میدونم خداحفظ کنه نینی نازتو 😍بالاخره مثبتی هم داره دکتر ولی خیلی حواس پرت شده ...بیشتر دوستان میدونن من خودم پیش دکتر قوامی بودم ویه اشتباه وبرام سه بار تکرار کردن وسیکلمو ۳بار کنسل کردن اخرسرهم منفی شدم ...حتی یه دوستی بود بنده خدا روز پانکجرش بیهوشی میگیره بعدش به هوش میاد دکتر میگه تخمکات ازادشده ...یا دوست صمیمی خودم بامن هردومون باهم پانکچر شدیم از مهرماه پارسال اذیت شد وانتقالش منفی شد وجنیناش توی آبانه قراره بادکتر طرازی انتقال بده ...خداروشکر شمانتیجه گرفتید 

بنظرم همون روز شانزده انتقالت برو مطمئنم مثبتی الهی خدا دلتو شاد کنه عزیزم ابدا فکر بد به دلت راه ند ...

قربونت برم عزیزم. امیدوارم خدا دل مهربون خودتو زودتر با مادر شدن شاد کنه. طفلک شوهرم الان میگفت من فکر می کردم هر سه تا جنین میمونن برامون سه قلو میشن. اصلا خودم هیچی، دلم برای اون سوخت... 

باز هم هر چی خدا بخواد. ممنونم از حرفهای مثبت و قشنگت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم‌مطمئنم همه چی عالیه . من خودم یه مدت اینقد نگران بودم همش به نی نیم میگفتم عزیزم خوب رشد بکن ک ...

عزيزم چقدر خوب نوشتي برام دلمو آروم كردي

اره منم هر لحظه بهش فكر ميكنم

ايشالله روزي همه ي دوستامون باشه كه در انتظارن

عزیزم نگران نباش توکل به خدا ....ایشالله جوابت مثبته....شما دکترتون کی بود؟بیمارستان بهمن خوبه ؟

ممنونم گلم. توکل به خدا. من با دکتر عارفی هستم. بیمارستان بهمن من چون تابحال تجربشو نداشتم نمیتونم مقایسه کنم بگم خوب بوده یا نه. ولی بد هم نبود. من نسبتا راضی بودم از خود بیمارستان.

الهی بگردم تورو خدا ناامید نباش بخدا توکل کن.بودن کسایی که بی بی منفی بوده ولی آزمایششون مثبت.

فدای محبتت. چی بگم، کاش واقعا اشتباه باشه.

خیلی ناراحت شدم عزیرم

من خودم ماه بعد انتقالم طبیعی باردارشدم البته تعیین جنسیت بودم اسممو بگم به دکتر بگی میشناسه بس که من میرفتم مطب ومیومدم 😁😁😁ولی دوستمو اون ساراجون که تواین تاپیک بودن فعلا منتظرن ایشالا خدا دل همه رو شادکنه 

من خودم ماه بعد انتقالم طبیعی باردارشدم البته تعیین جنسیت بودم اسممو بگم به دکتر بگی میشناسه بس که م ...

به سلامتی مبارک باشه، انشالا دوستان هم به زودی جواب بگیرن و مامان بشن، خیلی به انرژی آدم هم ربط داره خدا رو شکر من خیلی حس خوبی داشتم و خدا خواست، انشالا خدا کمک همه بکنه و به زودی مامان بشن 

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم. لطفا خواهشا کمک کنید اینو پر کنم خیلی خیلی کم مونده از هر استان یه هول بدید زودی تموم شه درگیر اثاث کشی ام نمیتونم زیاد معطل بشم نهایت 5دقیقه وقت می گیره

ما داریم یه پژوهش کشوری در مورد زنان و کرونا انجام می دیم، اگر زن هستید و متاهل ممنون میشم سواالات ما رو در صورت تمایل پاسخ بدید .لطفا پس از زدن دکمه ی شروع کد عددی را وارد کنید .هر استان کد مربوط به خودش رو داره که براتون مینویسم فقط اگر ساکن این استان ها  تاکید میکنم فقط این استان ها هستید  (در هر شهری از استان با هر سنی )هستید وارد لینک بشید و کد مربوطه را وارد کنید .

کد استان آذربایجان شرقی  50743

کد استان آذربایجان غربی  50744

کد استان اصفهان  50746

کد استان البرز    50747

کد استان بوشهر  50748

کداستان تهران  50479

کد استان خراسان رضوی  50752

کد استان خوزستان  50754

کد استان سیستان  50757

کد استان فارس  50758

کد استان گلستان  50765

کد استان مازندران  50768

کد استان همدان  50770

با دقت کد استانی خودرا به خاطر بسپارید و وارد پرسشنامه شوید .ممنون از وقتی که می گذارید.

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/Z5mJ1Np

به سلامتی مبارک باشه، انشالا دوستان هم به زودی جواب بگیرن و مامان بشن، خیلی به انرژی آدم هم ربط داره ...

الهی امین ‌..من خود دکترو دوسش دارم خیلی مهربونه حتی سرپانکچر اومد نماز ظهرخوند بعدش برام پانکچر کرد دکتر بیهوشی گفت ببین دکترت باوضو اومده عمل کنه به منم مثل شماسر انتقال گفتن انتقالم عالی بود وحدیث کسا بخونم وتوکل کنم درسته شانسیه ولی خب من از دکتر وکارکرد اخرش راصی نبودم 

الهی عزیزم. بخدا من هر موقع فکر میکنم به جواب اول برا دعا میکنم.یعنی شما هم یکشنبه انتقال دادین؟؟چند ...

مرسی قربونت برم بله یکشنبه ۱۶م انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن برام

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا