2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

کسی اینجا هست که با جنین اهدایی باردار شده باشه سوال دارم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
مگه خودت نمیری دکتر ؟من که دکتر گفت دوهفته بعدعمل بیا مطبم. راستی میری سونو طول سرویکسو هم چک میکنه ...

نه دیگه دکتر گفت نیا ماما بیاد خونه بهتره. دوبار چک کردم همون اندازه مونده بود دیگه تغییری نکرده بود. فعلا که فک کنم سونو ندادم تا ۲۸ هفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی گلم انشالله اینسری جواب بگیری و باردار بشی منم هفته آینده میرم مام که ببینم اونجا چجوریه اگه ...

مرسی عزیزم همچنین😘😘

ایشالا که خوشت بیاد و جواب بگیری 

الهی ک بهترین ها برات اتفاق بیفته گلم

مرسی عزیزم❤️  چه امضای قشنگی بود کلی گریه م گرفت😔

عزیزمممم🥺🥺🥺

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
وای خدا جون. انشالله 9 ماه به دلت بچسبن و مامان سپیده صدات کنیم عزیزم

قربونت برم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انشالله که همینه گلم توروخدا در حقه اون نی نی تو شکمت این کارو نکن استرس واسه هر دوتون سمه منم همش ا ...

مرسی عزیزم خیلی حرفات قشنگه 

من گریه میکردمو فقط میگفتم دوست دارم مامانی پیشم بمون 

انشاءلله حال نی نی منم خوبه 

عزیزم خداروشکر که حرکتاشو حس میکنی بنظرم خیلی حس قشنگیه 

برای منم دعا کن برسم به اونجاها 

انشاءلله از این به بعد بارداری خوب و راحتی داشته باشی  و به موقع نی نی نازتو بغل بگیری 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
منم قبلا به اهدایی خیلی مقاوم بودم. بعد به این نتیجه رسیدم تسلیم شم. منم با اهدایی کنار اومده بودم ف ...

ممنونم لیلا جون مرسی از دعای قشنگت. همسرم خیلی ریلکس با اهدایی کنار اومد بخاطر من می گفت اگه میخوای کلا جنین اهدایی بگیریم که من خودم گفتم برا چی مشکلمونو دو تا کنیم. 

انشااله خدا نی نیتو براتون نگه داره و زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه. 

الان خودش ویزیت نمیکنه اما پیشنهاد میکنم شده حتی برای مشاوره یه سر مام برو. من دکتر علیرضایی رو هم د ...

عزیزم من ایرا ن نیستم...یه شماره واتساپ ازش دارم که چن بار براشون نوشتم که ۴۹ سالمه آیا مشکلی نیست  و میخوام وقت بگیرم..ولی یه پیغام صوتی برام میزارن که با شماره ۴۲۵۰۰ صحبت کن الان دوباره براشون نوشتم از خارج ازکشور نمیتونم اون شماره رو بگیرم ولی جواب نمیدن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اخی منو شما باهمیم منم امروز ۴روز انتقال دادم ایشالله جفتمون مثبت میشیم

الهی عزیزم. بخدا من هر موقع فکر میکنم به جواب اول برا دعا میکنم.یعنی شما هم یکشنبه انتقال دادین؟؟چند تا جنین؟؟ 

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
مرسی عزیز دلم. امیدوارم شما و بقیه دوستام بدون گذروندن روزای سخت در کمال شادی و آرامش مامان بشین و ب ...

عزیزم تبریک میگم امیدوارم نی نی تپلی سالمی بدنیا بیاری.منم دعا کن روز ۴ انتقال دادم.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی