2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
ایشالله کلی تپل مپل داشته باشی و یه عالمه جنین خوشگل به زودی ام خبر مثبت شدنتو بشنویم

مرسی عزیزم❤️

چه امضای قشنگی بود کلی گریه م گرفت😔

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چن سالته عزیم؟یعنی نصر اصلا سن بالا قبول نمیکنه؟

من 42 هستم راستش منم شنیده بودم سخت گیره. اما به من گه سخت گیری نکرد خیلی هم راحت بهم دارو داد برای سیکل. با اینکه من خودم بهش گفتم برای تایید اهدایی پیشش رفتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم...الان ۴۹ سالمه....به نظرت دکتر نصر قبول میکنه ؟یعنی حداکثر سن گذاسته یا نه؟ ...

الان خودش ویزیت نمیکنه اما پیشنهاد میکنم شده حتی برای مشاوره یه سر مام برو. من دکتر علیرضایی رو هم دیدم خوبن. دوستان از دکتر لاهوتی هم تعریف میکنن

مرسی عزیزم حالا که مامان شدی منم دعا کن روز ۴ انتقالم دعا کن نی نی بچسبه به دلم😍😍

وای خدا جون. انشالله 9 ماه به دلت بچسبن و مامان سپیده صدات کنیم عزیزم

ممنون عزیزم  با حرفای شما و دوستان یکم حالم بهتر شد  انشاءلله که مال منم مثل شما باشه&nb ...

انشالله که همینه گلم توروخدا در حقه اون نی نی تو شکمت این کارو نکن استرس واسه هر دوتون سمه منم همش ازش معذرت خواهی میکنم ولی چه فایده اثره منفی رو جنین میزاره. الان که حرکتاشو حس میکنم یکم بهترم ولی اوایل از پا در اومدم تو لذت ببر از بارداریت حداقل . همون خدایی که بهت داده همونم مواظبشه

سلام عزیزم‌خوبی. در چ حالی براچی لکه بینی داری؟

سلام فدات شم شکر خوبیم منتظرم ی هفته دیگه بگذره ماما بیاد خونه وضعیتمو چک کنه و امپول واسه ریه های بچه بده راستی شما هم به دکترت یاداوری کن بهت بده. الان که ندارم خداروشکر ولی یبار محکم عطسه کردم بعدش لکه دیدم فک کنم بخیه یکم بهش فشار اومده بود خیلی ترسیدم بعد دکتر سونو کرد گفت مشکلی نیست احتمالا به خاطر عطست بوده. ولی خودم فک کردم نشونه زایمان زودرسه داشتم سکته میکردم

خداروهزار مرتبه شکر که باردار شدین. بله با ازمایش استرادیول میشه فهمید که تخمک ها پوچن یا نه بعد جال ...

منم قبلا به اهدایی خیلی مقاوم بودم. بعد به این نتیجه رسیدم تسلیم شم. منم با اهدایی کنار اومده بودم فقط و فقط هم بخاطر همسرم. دیدم بی انصافیه از حق پدر شدن محرومش کنم. هرچند که همسرم رو نهایتا نتونستم به اهدایی راضی کنم. اما واقعا عزمم به اهدایی جزم بود. اگه باردار نمیشدم راضیش میکردم. بحق صاحب این دنیا اینبار تلاشت نتیجه میده و پرونده ناباروری برات بسته میشه و پرونده مامان بودن برات باز میشه عزیز دلم. 

راستی خونه خودتی‌یا مادرتون؟ من خونه خودمم شوهرم رفت سرکار تای هفته دیگه من همش تو خونه تنهام البته ...

من خونه مامانمم خودم ی شهر دیگه زندگی میکنم الان ۶ ماهه خونه مامانمم از شوهرمم دورم دلم لک زده واسه خونه زندگیه خودم ولی چاره چیه. تنهایی که سخته ولی خودتو با فیلمو گوشی سرگرم کن سختیش همین چند ماهه دیگه باید تحمل کنیم من خیلی فیلم میبینم تنها سرگرمیم همینه 

مامیگیم ولی چیزساده ای نیست خیلی یه طوری شدم اصلا. به همسرمم نمیتونم بگم اونموقع بهش برمیخوره که یعن ...

اصلا فکرت رو با این چیزا مشغول نکن ببخشید کسی که بخواد دنبال چیزی باشه با وجود همسر و فرزند هم هست اون کسی هم که اهل خانوادس تحت هر شرایطی پاش نمیلغزه

سر بچه اولم با وجود اینکه طبیعی باردار شده بودم از اول انقباظ داشتم و دکتر منع کرده بود ماه ۵ گفت مشکلی نیست که همسرم ناراحت شد که خانم دکتر مردا رو چی فرض کرده که میگه دیگه میتونید نزدیکی داشته باشید

خیلیها هم از روز اول تا روز اخر بدون مشکل رابطه دارن 

مطمئن باش مردا هم درک میکنن شرایط رو

اصلا فکرت رو با این چیزا مشغول نکن ببخشید کسی که بخواد دنبال چیزی باشه با وجود همسر و فرزند هم هست ا ...

اره واقعا درست میگی ولی اخه دردموبه کی بگم؟ میشه خصوصی بگم؟ خواهرانه راهنمایی کنی؟ خجالت میکشم و نمیخوام کسی بفهمه

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
سلام فدات شم شکر خوبیم منتظرم ی هفته دیگه بگذره ماما بیاد خونه وضعیتمو چک کنه و امپول واسه ریه های ب ...

مگه خودت نمیری دکتر ؟من که دکتر گفت دوهفته بعدعمل بیا مطبم. راستی میری سونو طول سرویکسو هم چک میکنه برا شما چنده ؟

خواهش میکنم عزیزم  منم از روز ۱۷ سینافکت زدم ال دی رو ۲۱ قطع کردم هنوز پریود نشدم عقب اند ...

اره عزیزم

منم ال دی دارم گفته از روز ۱۷ سینافکت بزنم که ۱۴ تا ال دی خوردم تا اون روز

من هنوز به مرحله سینا فکت نرسیدم 

دکتر من دکتر اسرافیلی هست بیمارستان عرفان سعادت آباد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیز دلم ببخشید وقت نکردم بیام پیام دوستان رو بخونم  ممنوووون پسرت نازت خوبه  وزنش ...

ممنون عزیزم، ماشاالله وزن دخمل گلمون هم عااالیه، ان شاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه، حال خودت چطوره؟ به سلامتی روبه راه شدی؟