2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
من دفعه اول رفتم بیرون تزریقات اون خانم یادمون داد

آمپول خودم بلدم تزریق کنم زیر جلدی ها رو

ببین من فقط یه ویال دارم و دکترم گفته از روز ۱۷ پریودی باید استفاده کنم

الان میخوام بدونم بعد از تزریق اول باقیمانده دارو رو چطوری نگهداری میکنین و دفعات بعد چطوری استفاده میکنین؟؟؟

خراب نمیشه ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول خودم بلدم تزریق کنم زیر جلدی ها رو ببین من فقط یه ویال دارم و دکترم گفته از روز ۱۷ پریودی بای ...

نه درش که باز نمیکنیم با سوزن میکشیم خودش هم یخچالیه با همون جعبه گذاشتم در یخچال 

اصلا در دارو رو باز نکن عزیزم درش پلاستیکیه سوزن بلند رو فرو میکنی با سرنگ دارو رو میکشی به ان ...

اهان حالا فهمیدم 

مرسی عزیزم

فقط اینکه سوزن بلند رو باید هر دفعه از داخل دارو در بیارم و بعد از اینکه تو سرنگ ریختم بندازم دور یا بذارم تو دارو باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه درش که باز نمیکنیم با سوزن میکشیم خودش هم یخچالیه با همون جعبه گذاشتم در یخچال&nbs ...

چند روز بعد از استفاده پریود شدین شما

و اینکه گفته روز دوم یا سوم برم سونو 

ولی نمیدونم باید روزهای پری هم استفاده کنم یا وقتی پریود شدم دیگه استفاده نکنم؟؟؟؟ببخش عزیزم خیلی سوال میپرسم 

اهان حالا فهمیدم  مرسی عزیزم فقط اینکه سوزن بلند رو باید هر دفعه از داخل دارو در بیارم و بعد ...

من هر بار درمیارم چون با اون بلنده که تزریقی نمیکنیم درپوش سوزن رو میزارم نگه میدارم واسه دفعه بعد 

خب می‌دونم دارو میدمن میگم اول باید یکی دوماه بگذره تایباد پایین یا همزمان هم میشه داروهای ای وی اف ...

از اول سیکلت دارو میده و ای وی افتو میبره جلو برای من ۴۹۰ بود دوتا کلروکین داد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
چند روز بعد از استفاده پریود شدین شما و اینکه گفته روز دوم یا سوم برم سونو  ولی نمیدونم باید ...

خواهش میکنم عزیزم 

منم از روز ۱۷ سینافکت زدم ال دی رو ۲۱ قطع کردم هنوز پریود نشدم عقب انداختم! 

نه به من گفت سینا فکت رو تا روزی که نگفتیم قطع نکن مدام باید بزنی

روز ۱تا۳ پریود بیا که هنوز نشدم 

دکترتون کیه؟ ال دی هم داشتین شما؟ 

الین جان راستش حالا که فکر میکنم به این نتیجه میرسم مشکلم استرس و بی کیفیت بودن تخمک یا همچین چیزی ب ...

عزیزم خداروشکر مامان شدی خیلی خیلی خوشحال شدم برات غم گذشته رو کلا شست بردا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم شما ذخیرت چند بود؟ آخه میگن دکتر نصر ذخیره کم و سن بالا رو اصلا قبول نمیکنه

ذخیره ام 1/8 بود. بد نبود. آزمایشامو دید گفت همه چیت نسبتا اوکیه فقط یه کم مسئله رو سنت دارم. اما با این وجود حتی سعی هم نکرد ردم کنه. احتمالا روز خوبش بود و من شانس آوردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم برای هفته دیگه وقت گرفتم ببینم چی میگه

بسلامتی گلم انشالله اینسری جواب بگیری و باردار بشی منم هفته آینده میرم مام که ببینم اونجا چجوریه اگه خوشم بیاد موندگار شم اگه نه که... تا ببینم خدا چی برام میخواد. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من تو سونوی ذخیره بدون دارو گرفتن فولی داشتم که خود دکتر نصر سونو کرد. من 4 بار رو قبلا مراکز ...

گلم من ذخیره ان ۰.۳ بود و لی استردیولم بالاست و همین موجب تعجب دکتر شده بود چون معمولا کسی که ذخیره اش بیاد پایین fshبالا میره و استردیول میاد پایین ولی برای من طبیعی بود....اللن شما گفتی قبل از پاتکچر آزمایش استردیول نشون میده فولی داریم...آیا به نظرتون من فولی دارم ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم خداروشکر مامان شدی خیلی خیلی خوشحال شدم برات غم گذشته رو کلا شست بردا

مرسی عزیز دلم. امیدوارم شما و بقیه دوستام بدون گذروندن روزای سخت در کمال شادی و آرامش مامان بشین و به هرچی آرزو دارین برسین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم