2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ممنونم عزیزم. سه تا

الهی همشون نی نی تپل شن براتون.منم ۴روزه ۲تا بلست انتقال دادم.داروها شما چیه؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام .من با دکتر طرازی بودم.از عملکرد خود دکترم راضی بودم ولی چون یک پانکچر و سه تا انتقال منفی باش ...

قوامی دکتر خواهرم بوده چند سال پیش که راضی بودیم

آره فقط آبان 

من تازه یه ویزیت رفتم پیشش ولی دیدم انگار یکم بی حواس و بی انرژی شده! بجز سونو همه کارا دست ماما بود 

دکتر هیچی نگفت ماما واسه خودش دستورها رو داد انگار روتین ثابت برای همه باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی همشون نی نی تپل شن براتون.منم ۴روزه ۲تا بلست انتقال دادم.داروها شما چیه؟؟

به سلامتی عزیزم انشالله حتما موفقیت آمیزه براتون. من پردونیزول و استرادیول هر ۱۲ساعت. انوکسا هر روز. آمپول پروژسترون یک روز درمیون. شیافش هر ۸ساعت. با مولتی ویتامین و اسید فولیک

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به سلامتی عزیزم انشالله حتما موفقیت آمیزه براتون. من پردونیزول و استرادیول هر ۱۲ساعت. انوکسا هر روز. ...

من پردنیزول رو ندارم دلیل خاصی داره؟؟و اینکه هم asaمیخورم هم انوکسا روزی یکی.پروژسترون هم روزی ۲تا.شما علائمی ندارین؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
قربونت عزیزم ایشالله به همین زودی باردار بشی. پس کلا بی بی نزنیم بهتره. آخه میترسم شنبه برم منفی باش ...

مرسی عزیزم ایشالله که شما هم مثبتی با یه عدد بتای عالی. بله ادرار اول صبح بهتره باشه . میفهممت منم دلم طاقت نمیاورد تا روز آزمایش صبر کنم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره عزیزم دقیقا منم اگه اون موقع میدونستم بهشون میگفتم ولی اطلاع نداشتم

اینطوری شد که اینهمه من عقب افتادم و حالا هم موندم که پیش کدوم دکتر برم و حسابی سردرگم شدم.