2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
اهان درسته عزیزم مرسی لطف کردی. مادرمم میگه شال بپوش 

مهربون‌جون‌مادرت‌خوبه‌انشالله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

خانم ها اگر مي تونيد كمكم كنيد لطفا 

من تو سيكل انتقالم

از ديروز سرگيجه دارم 

امروز شديد شده 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

[QUOTE=167732998]سلام بچه‌ها جون ❤️❤️❤️❤️ من الان از مطب اومدم. یه دونه بود. قلبش میزد 😭😭😭 یه نقط ...

عزیییزم اگه قابل باشم چشممم

اصلا نگران نباش♥️ یه خانم دیگه هم مثل ما خیلی نگران بود. اونم قلبش تشکیل شده بود

گفت هفت هفته ای. 

سلام خانم ها من امروز ۱۴ انتقال بودم.تست بتا کمتر از ۲ بود.زنگ زدم بیمارستان گفت ۴۸ ساعت دیگه دوباره تکرار کن.کسی بوده اینطوری؟ که بعدش مثبت بشه؟ امید داشته باشم؟ از ساعت ۵ دارم گریه میکنم.دیگه طاقت انجام دوباره این مراحل رو ندارم😭😭😭😭

وای واقعا??? من تیروییدم تازه6.7هست دارومیخورم. 😭😭😭

تحت نظر پزشک غدد باش. با دکتر زنان دارو نگیر ایشالله زودی درست میشه. تکرار آزمایش‌ها رو به موقع انجام بده. قرصت رو ناشتا بخور و تا حداقل نیم ساعت بعدش هم چیزی نخور

دارچین جون tsh یا t4 ? من تنظیم بودم الان آزمایش دادم tsh شده ۳ میترسم و t4 شده ۱۱ البته رنج آزمایشگ ...

عزیزم من نسبت اینا رو درست نمیدونم. ولی نگران نباش بری دکتر غدد داروت رو عوض میکنه اوکی میشه زود. 

قربونت برم عزیزم♥️ یه قلی بود 😛

ای‌‌جانم

خداحفظش‌کنه‌برات

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻