2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیزم از نظر دارو ها  چی؟! بنظرت همزمان با ال کارنیتین و e,c خوبه فرتی بخورن؟ دکتر همسر شما ...

سلام گلم شما اینارو برا شوهرتون نوشتن؟

برا شوهر من ویتامین ای و ال کارنیتین و پنتاکسی فیلین ‌یه چیزدیگه نوشته 

ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مامان بشید. واقعیتش دکترایی که سرشون شلوغ هست بالاخره وقت او ...

منم دو بار با عابدی انتقال داشتم بار اخر هم برام همه کار کرد ولی من بتام میره بالا افت میکنه با اینکه همه کار کرد بازم رفت بالا افت کرد منم دیگه نرفتم پیشش ک بگم الان یدونه نی جنین دارم میخوام برو عارفی ببینم انتقال میده برام، الان دلیل بتا رفتن بالا و افت بتا رو تشخیص دادم ک رحمم اتهاب داره، و از نی بندی بیمارستان بهمن اصلاااا راضی نبودم ۲۰ تا جنین منو کردن تو‌۳ تا نی تو هر کدوم ۷،۸ تا گذاشتن و بعد از هر بار باز کردن ریختن دور الان فقط یدونه نی دارم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پستت باعث شد پا شم برم سیب زمینی بذارم که کوکو سیب زمینی درست کنم. دیشب هم یکی یه جا نوشته بود آ ...

😂😂😂😂نوش جونتون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه عزیزم تو نی انقدر جنین بود ۴ تا انتقال میدادن بقیه رو میریختن دور

عزیزم بستگی به کیفیت جنینا داشته برای منم از ۶تا جنین که دو بسته بود ۴تاش بلاست شد دوتاش نموند اینجوری نیست بریزن دور دوباره فریز میکنن اگه اوکی باشن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم دو بار با عابدی انتقال داشتم بار اخر هم برام همه کار کرد ولی من بتام میره بالا افت میکنه با اینک ...

سرم ای وی ای جی هم دفعه پیش تزریق کردی؟

و اینکه ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟؟

سلام بچه ها جون دکتر واسم پرگوریس نوشته ولی ازدیشب دارم دنبالش میگردم گیر نمیاد مشهدم  تهران و ...

سلام ،عزیزم فکر کنم داروخانه رویان تهران داشته باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاله،توکل بخدا.. دوتا فقط

انشالله حتمامیگیره بانی نی ات اشتی باش, منم سری قبل یکی داشتم بهش اعتماد نکردم قهرکردنگرفت. 

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت.