2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم پارچ آب پر کن بذار کنار دستت کم کم به خوردنش عادت میکنی. من قبلا اصلا آب نمیخوردم. الان حتما ت ...

میلم نمیکشه 😐سردردهای شدیدی هم میگیرم بخاطر کم ابی بدنمه .امتحان کنم ببینم 😉مرسی 

سلام. دوستان شما هم شکمتون در طول روز سفت میشه بچه خودشو ی جا جمع کنه؟من صبحا یا نیمه شب ک بیدار میش ...

سلام عزیزم ...نه راستش من همچین حسی ندارم ...نمیدونم چجوریه طبیعیه یانه بذار بقیه ی دوستان جواب بدن ببینیم چیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما رژیم کتوژنیک گرفتیم که برا کاهش وزن و همه چی عالیه اما نه برا کسی که میخواد بره توو سیکل و اینا . ...

عزیزم از نظر دارو ها 

چی؟!

بنظرت همزمان با ال کارنیتین و e,c

خوبه فرتی بخورن؟

دکتر همسر شما اسمش چیه؟تهرانه؟

سلام گلم بله‌ دوتا جنین بود که خدارو شکر قلب داشتن 

عزیزدلم مبارکهههههه

واسه منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم اگر خارش داری یا بوی بد میده، بهتره با مرکز تماس بگیری یا بری دکتر 

مرسی عزیزم. نه هیچکدومو ندارم. فقط گاهی رنگش زرده اما بیشتر اوقات سفید هستند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام،دوستان امروز رفتم سونو،شنبه گفت بیا برا انتقال.. اما کیفیت جنین ها انگار خوب نیست،abوbc کاش ج ...

عزیزم ناانید نباش abکه خوبه

من همه جنین هام bcهست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای باورتون نمیشه تزریق آمپول انوکسا به یکی از لذت‌های زندگیم تبدیل شده😂 یعنی از ساعت چهار منتظرم ...

من باورم میشه. امروز روز دهممه.  رفتم درب یخچالو باز کردم گفتم خدایا میشه هفته دیگه که آزمایش می دم، مثبت باشه باز از همین آمپولها بخرم؟ اصلا افسرده شدم وقتی فکر کردم ممکنه نشه.

ممنونم عزیز دلم ایشالا به زودی قسمت تو هم بشه دوتا بلاست انتقال دادم 

عزیزم خیلی خوشحال شدم تبریک میگم ان شاالله که ۹ ماه بچسبن یا بچسبه به دلت بعدشم صحیح و سالم بغلش (ون) کنی😍😍❤❤😘😘..شما یادمه علایم نداشتی پس نباید زیاد به علایم توجه کرد.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من باورم میشه. امروز روز دهممه.  رفتم درب یخچالو باز کردم گفتم خدایا میشه هفته دیگه که آزمایش م ...

از ته دلم دعا میکنم هفته ی بعد همین روز دلت شاد بشه با یه بتای تپل به حق آبروی حضرت زهرا

سلام دوستان ببخشیدچندروزی نبودم مادرم عمل کرد... دعاش کنیددرد هاش خیلی زیادن عمل هیسترکتومی.  ...

سلام مهربون جان خوبی؟ حال مامان خوبه؟ ان شاالله که به زودی حالشون بهتر بشه و سرپا شن🤲

فدات شم مرسی  نه اصلا اضافه نکرد تازه کمشون کرد

عزیزم دوباره تبریک میگم خدارو صدهزار مرتبه شکر ان شاالله که دوقلوهای نازت محکم بچسبن به دلت و تا ۹ ماه ولت نکنن بعدم صحیح و سالم بیان بغلت 😍😍

عزیزم دعا کن منم دوقلودار شم خیلی پرروام تو یه دونه موندم اونموقع دلم دوتا میخواد😋

شما بتای اولتون چند بود؟

😥😥😥

خانوما من ۷ روزه دوفاستون رو تموم کردم پس چرا پریود نمیشم برم تو سیکل انتقال از این بلاتکلیفی دربیام😭😭😭

نکنه کیست درآوردم؟؟😱😱

از ته دلم دعا میکنم هفته ی بعد همین روز دلت شاد بشه با یه بتای تپل به حق آبروی حضرت زهرا

ممنونم عزیزززم 💗 به امید خدا. انشالله به زودی به خواسته ی دلت برسی