2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام خانما منم امروز آزمایش دادم خدارو هزار مرتبه شکر مثبت شدم ایشالا خدای بزرگ دل تکتکتونو شاد کنه ...

خداراصدهزارمرتبه شکر عزیزم

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

راستی چندتا انتقال داده بودی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما منم امروز آزمایش دادم خدارو هزار مرتبه شکر مثبت شدم ایشالا خدای بزرگ دل تکتکتونو شاد کنه ...

مبارك باشه عزيزم روز چند انتقال آز دادي بتات چند بود به سلامتي مشكلتون چي بود و دفعه چندم بود انتقال ميدادين ؟ 

علاءمي هم داشتين تو اين مدت ببخشيد خيلي سوال پرسيدم

عزیزم انتقال دادی ...نگران نشو ایشالا مثبت میشی ..خدابخواد با جنین گرید پایین هم میشه مثبت شد من یه ...

بله عزیزم شنبه انتقال دادم جنین سه روزه گرید جنین هام a و ab بود ولی گویا از فریز که خارج کردن گفتن کیفیتشون متوسط هست توکلم که به خداس ان شاءالله که خیر برام بخواد .

خدایا شکرت
ممنون عزیزم راستش من اصلا نمیتونم استراحت کنم به خاطر دخترم پامیشم غذا میزارم ظرف میشورم استراحت کام ...

اینجا بچه‌ها با شرایط شما زیاد بودن. کاربر سزار هم مثل شما یه بچه دارن که مثبت شدن شکر خدا. شرایط شما و آمادگی بدن شما که قبلا یه بارداری موفق داشتین با ما فرق داره. نگران نباشین😍

سلام دوستان خوبین؟کسی بوده سیکل انتقالش نچرال بوده باشه و باردار بشه؟ @زینبی_بابا     ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ بله گلم، بیشتر دوستان خارج از ایران سیکل نچرال دارن و اتفاقا خوب هم هست ولی همیشه توصیه نمیشه 

میتونی پیشنهاد بدی، ولی ممکنه قبول بشه یا نشه 

ببین اگر ساعت انتقال و روز های سونو رو هماهنگ کنی، موقع امتحان هم میشه، درسته یه کم سخته ولی شدنی هست

عزیزم انشاالله ک مثبتی، الان دکتر عابدی چجوریه هنوز بی توجه یا هواس پرته؟

ممنون عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مامان بشید.

واقعیتش دکترایی که سرشون شلوغ هست بالاخره وقت اون جوری شاید برا بیمارشون نزارن الان دوستان همین مشکلو با دکتر عارفی هم دارن البته به نظرم اگه بیمارستان بهمن ویزیت بشید بهتر از مطبشون هست من بیمارستان بهمن میرفتم به سوالام جواب میداد  اینبارم که بار دوم انتقالم بود و آخرین جنین هام گفت باید همه راه هارو بریم مثل هیسترو و خراش و سرم ولی گویا جنین هام از فریز خارج شدن کیفیتشون پایین اومده بود با اینکه گرید جنین هام a و ab بود.

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی‌؟ بله گلم، بیشتر دوستان خارج از ایران سیکل نچرال دارن و اتفاقا خوب هم هست ولی همیشه ...

مرسی مهربون😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام زینبی جون خوبی ؟  من هنوز سونو نرفتم  ولی میترسم زینبی جون چند بار ترسیدم و الانم و ...

سلام عزیزم، الان واسه علائم، خیییییلی زوده، منم بعد از سونو قلب تازه علائمم اومد، اونم چه اومدنی

نگران دل‌درد و اینا نباش 😉 😉 😉