2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
مشکل اصلی ما agglutination اسپرم بود گلم دو بار iui منفی و میکرو اول مثبت

سلام زینبی جون.عزیزم برا کسی که یه بچه داره و برا بارداری دوم مشکلش چسبندگی اسپرم باشه دارو جواب میده براش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه چیزی راستی، من خودم مریض دکتر عارفی بودم و یه بار باهاش میکرو کردم سال 97، اما بخاطر همین خ ...

بله اخلاق خیلی مهمه و درسته مناسفانه یکم بی توجهی دارن ولی خیلی معروف هستن و میگن علمشو دارن ولی خوب بنظرم خیلی مهمه که دکتر و مریض بتونن باهم ارتباط بگیرن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشاله به زودی باردار میشین.دکتر منم هست و بار اول۳قلو شد.خودش همش حالمو میپرسه و....

عزیزم خدا حفظ کنه تو دلیاتو چقد عالی خدا خیر بده همچین دکترایی که به مریضشون اهمیت میدن واقعا باعث دلگرمیه مریض میشه اونم مریضایی مثل ماها که کمی دل شکسته ایم دکتر من سوالمو تو اون حال ج نداد و فکر کن گفت فردا ز بزن مرکز بپرس من نمیتونم اس بدم 🥴

من ۸۰۰ بودم شدم ۱۴۰۰  به نظرتون خوبه؟ یا کم رشد کرده؟

خوبه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان، من ماه پیش پانکچر  و دوهفته بعدش پریود شدم. الان خیلی وقته که با وجودی که پریودم تموم شده هر روز لکه بینی دارم. می دونید دلیلش چیه؟ به نظرتون به خاطر عفونت می تونه باشه؟ من خیلی از عفونت می ترسم😔 کسی همچین تجربه ای داشته؟ @زینبی_بابا    شما می دونی به خاطر چی ممکنه باشه؟ اینم بگم که بعد از پانکچرم تا یکی دو روز خونریزی شدید داشتم

قربونت عزیزم اره واقعا سخته خود مرکز بصورت روتین بلاست میکنن علت بلاست نشدن هم میگه ژنتیک تخمک و ا ...

اره عزیزم، من دفعه پیش یه جنین گرید 6AA  داشتم که فکر کنم بهترین نوع جنینه ولی بعد تست کروموزوم معلوم شد مشکل داره و انداختنش دور.

سلام خانمااااا

امروز متوجه شدم اسپرم همسرم بی کیفت و حرکت صفر داره کسی هست راهنمایی کنه 

چکار کنم به نظرتون 

حالم گرفته اس انتظارشو نداشتم 

خودمم هم یکم pco هستم که فقط بهم متفورمین دادن 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

سلام دوستان خوبین؟کسی بوده سیکل انتقالش نچرال بوده باشه و باردار بشه؟

@زینبی_بابا    

عزیزم میتونی کمکم کنی؟من امتحانای دانشگام اخریش ۱۵ بهمنه این ماه هم برم سیکلم لانگ باشه انتقالم حدودا میفته اون روزا میترسم زمان سونو یا انتقال امتحان داشته باشم از طرفی شوهرم صبرش تموم شده میگه همین ماه برو؟بنظرتون سیکل نچرال اصلا جواب میده؟خودم میتونم درخواست بدم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالا ک بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم الهی ک میری مام نتیجه بگیری

خیلی ممنونم عزیزم شما چکار کردید بعد اون اتفاق عارفی بهتون چی گفت و قراره چکار کنید؟